Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uh jebote, ispade Bosna kakva ekipa
Nije bilo šanse da se pobjedi u Zadru... Naši i nisu bog zna kakvi u gostima, a u Zadru je vazda bio pakao kada njihov "Tornado" zagrmi... Vidjeli ste kako su se usrali kada su igrali u Pioniru protiv Partizana, koji objektivno nije ništa bolji. Još će trebati vremena da sazriju do faze kada će moći ići na tako teška gostovanja i donositi bodove.
Ma bosna je kita od ekipe ali sreća pa ni ovi drugi nisu nešto puno bolji
ma joj nekad pobijeda nekad poraz,ma sve je to o.k. vazno je da je opet skenderija puuuna HAJ NEK SE CUJE HAJ NEK SE ZNA DA JE MOJA BOOOSNA NE POBIJEDIVA
trebalo bi vise da jedu pure,jer ponekad nas stvarno iznenade
Ma vanjski sut je nevjerovatno los. Sad su tekme jednom sedmicno, tako da se moze trenirati. Predlozio bi da nakon svakog treninga svi po 50 lopti sa 6.25 gadjaju.
nema veze, sta ste se svi usutili, nije smak svijeta, bice jos pobjeda ako Bog da, hajmo bosnooooooooooooooooooooo pozdrav iz zenice
uh ova je bila zestoka