Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramota za državu!!!! A mogu se pare izdvajati da se kupi novi vozni park za vladu, ma ja bi njih sve nek se po busevima,tranvajima guraju a ne da se vozikaju sa nekim limuzinama i još šofere imaju, a ovamo mladi momci gaze sve ispred sebe i sad bi mogli biti izbačeni..nek im je na dušu
E moj slučajni sve je to tako...Asad upitaj bilo koga u BiH jesi li glasao za ove???Ma jok.Mi nikad ni za koga ne glasamo a oni dobili većinu na izborima uvijek ista priča:VLAST NE VALJA A MI IH IZNOVA BIRAMO
Sami smo birali vladu niko nam nije kriv vecina glasaca je se izjasnilo na izborima sledeci put pamet u glavu kad budu izbori :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Djeco hvatajte se stranih drzavljanstava. Vidite da vas ovdje niko ne jebe.
Malo ti je pederski komentar
Hej ciganluka od drzaveee
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mladen,Bakir i Dragan odreknu se sedmicnog dodatka za topli obrok i eto 10 hiljada evra
..ili kod cika Milorada to se racuna 'vako : Kotizacija = 1 Papak
novac potrosen za Filmski festival...crveni tepih 10 000 EU...Bozo Vreco vec prosetao
Dodik nek plati da se zovu pravim imenom
Interesantno je da kad god se dešavaju ovakve ili slične stvari pljuvačina je uglavnom okrenuta isključivo prema SDA, kao da niko drugi nije u vlasti. Svi kao očekuju da Bakir čarobnim štapićem stvara novac za naše sportiste a po defaultu se očekuje da Dodik & Co. rade protiv toga. I onda kad se dođe do toga da neka sredstva treba uplatiti nekom Džumhuru, Tuki, košarkašima... svi vrlo dobro znamo ko zakoči ili maksimalno otegne stvar ali se oštrica uvijek okreće šrotiv Bakira, SDA i sl. Ne bi bilo zgoreg da ponekad novinari barem priuptaju npr. jednog Sredoja Novića ili nekog iz te ekipe za ove stvari.
Evo obratit' cemo se DF-u, ne serendaj majke ti. Kad neko izjavi da ce otvoriti novih 100 'iljada radnih mjesta, u ovakvoj situaciji i ovakvoj drzavi, onda preostaje da povjerujes da taj isti ima carobni stapic, ne?
Ma naravna stvar da je 100.000 radnih mjesta budalaština, samo bih volio vidjeti dosljednost u kritici i kad su predizborna obećanja drugih u pitanju. Ovako ispada da je sasvim OK da svako sere po Bakiru i SDA i zbog košarkaša, i zbog SFF-a, i zbog kerova na cesti, i zbog radnih mjesta.... Šta god na ovom svijetu ne valja kriv je Bakir i SDA!!! Dodik?, Čović? - ma znaš njih! I onda opet po Bakiru. Dosadni ste više s tom pričom jbt. Prije deset godina je isto ovako za sve kriv bio Silajdžić i bolje sutra nas je čekalo iza okuke, čim ga maknemo i popljujemo. I šta se desilo? Pa ništa, kokošari iz SNSD-a i HDZ-a i dalje ruše državu na svakom koraku a mi za sve krivimo svoje bakire. Umjesto prozivanja za opstrukciju svega što je bosansko onih koji stvarno opstruiraju, raja se bavi bakirima, harisima i sl. jer eto, tako ste multi-kulti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sramotimo se dje god stignemo
BRUKA I JAD ...NISTA DRUGO....MINISTRA ZA SPORT PRVE PRILIKE...KAMENOVATI
Pa recite im da nemamo. Kriza je.
A cisto sumnjam da ce i ovi politicari dozvoliti da im ovo stane u obraz, tako da se po hitnom postupku moze izdvojiti iz budzeta i uplatiti, to je za njih cas posla...nadat se.
Koji obraz?
Sta nam rade, sta nam rade.. Jebemmm nam mater svima glupu! Sta mi sebi dopuštamo, kakva sramota i bruka!
Konaković se šepuri s curom po crvenim tepisima a ova mu djeca ni za kikiriki nemaju ... ? ? ? I onda se čudimo kad nam već u 16 odu u CRO ili Srbiju ,..!!!
Glup si ko komentar
@ali a ti si pogan ko i alijin okot
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
PLATITE TO BRZO ZA OVU DJECU VRIJEDI I 1 000 000E PLATIT
Pa, dajte ljudi, nemojmo se blamirat'. I omalovazavati ove sjajne i uzorne mladice, koji nam dizu cijenu po svijetu. I blatiti njihov uspjeh. Za 10.000 eura. Kosarkaski savez? Ministarstvo sporta? Vlada? ..Ma, imal' ko broj telefona onog Brajlovica iz Ustikoline...onog sto dize sebi spomenik?? Platice co'ek.
Sve će to Bakir pozlatiti...
Gdje je sada Denis Zvizdic,drzava? Cini mi se da ih je neku noc hvalio i obecao svaki vid pomoci.A poznato je koliko i kome pomaze ova drzava i SDA kadrovi. Sretno djeco i neocekujte od ove bagre nista.
Sramota. I sad svi vi lovite u mutnom. Usput.