Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koja dominacija Srbije tokom citave utakmice
ahahah najjaci mi je engleski komentator, kad neko da trojku, pa kaze trojkaaaaaaa kao kap, ili trojkaaaaaaa kao suza. Covek uci srpski samo tako.
IMA DA ALBANIJA POJEDE SERVIJU
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sta reći osim Miloš Obili... ovaj Teodosić.
ovi srbi ko da nemaju svojih portala, svi slete na klix. tudje sladje.
Zna se ko je tata http://www.sportske.net/text_images/201509/sale466425020150909130458.jpg
Tebi treba cestitati ;)
Razbili su ih Srbi , svaka cast !
Neocekivano laka pobjeda protiv Turaka. I bas neobicno da ima vise srpskih od turskih navijaca. Svaka cast i Djordjevicu i kosarkasima.
to su bili lužički srbi,puna ih je nemačka..sa druge strane očekivao sam mnogo ubedljiviju pobedu ali nije nas išlo, nije nam bio dan..neće pa neće.Ne znam zašto igramo ovako loše možda Sale čuva igrače za jače protivnile
A komentara i g*vana...pa ima li iko normalan??? Komsijama svaka cast na pobjedi, a ovo, zemlja kad bi progutala, zagrcnula bi se i ispljunula...
Razbili smo Turke na buljuke !!!
tako je i uvek ćemo..oni za to i služe, da ih punimo ka ludak pušku
vidim da nikad necete zaboravit onih 500 godina.
Lijepo stavite rezultat po četvrtinama (14 - 30 21 - 23 24 - 18 13 - 20) pa neku statistiku itd. Tekst onako ofrlje napisan. U drugoj četvrtini nisu ublažili a koja je utakmica po redu je suvišno riječi trošiti. Pet rečenica iz kojih pojma nemaš šta si ti gledao.
Odlična Srbija! Nema šta. Turcima je publika bila šupačka. Možda bi i bolje igrali da je neko navijao za njih. Još jednom, sjajna igra! Lijepa utakmica, a što se tiče ovih ovdje bolesnika, što odmah podjebavaju, preporučujem da posjete psihijatra. Vrijeme je da vam neko kaže da imate psihičkih problema!
Ima vas već trojica. =)
Turci na aparatima a i njihovi ostaci na balkanu...pocepa ih Srbija kao ludak novinu
Haha Raduljator ucutkao kriticare :D Eno ih sakrili se u misje rupe
Ponizavanje Turske..od samog pocetka...jos kasnije ova zakucavanja i sve samo docarava razbijanje Turske i da im se osvetimo za onu kradju u Istanbulu na svjetskom...
Turke treba ponižavati uvek i na svakom mestu kao i nkihovim ostacima na balkanu.U tom pogledu Srbi rade sasvim dobar posao
Predsjedniče, ne seri.
Znaci Bujjjj Rummm Bujrum Rum Bum Rumbuj Bujjjjrrruummm Srbija. To su pravi sehidi, da sam ja direktor KKS poslao bi sve kosarkase na zasluzeni hadjiluk.
malo su se zaracunali, 4-ti trijumf