Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E da smo i mi igrali prve dvije ko sto smo ovo veceras sinoc, isli bi i mi, puuuuuno dalje... Al ne.... ne mozemo se mi zalagat kad treba da se borimo za prvo mjesto, jedino kad je opstanak u pitanju daj trzaj se... To je taj mentalitet
tek mi sad dodje nesto da zaplacem sto smo baksuzna zemlja sa 3 pobjede ne idemo dalje :(
ja sam takav bio citav dan
Mark my words, ova ekipa Srbije ce u sljedecem krugu biti naguzena smijesno. Ekipa je sama po sebi neiskusna, a takvi ne mogu igrati na Evropskom prvenstvu. Da komentarisem mec protiv BiH ne zelim, al znam da se veceras igralo, 30 razlike bi Bosna uzela. Uzivajte, to je realnost.
ne lupaj, Srbija je veceras odmarala kljucne igrace, u drugom krugu protivnici su Belgija, Ukrajina i Francuska, a Srbiji treba samo jedna pobeda za 1/4 finale, ne zaboravi Srbija je najmladja ekipa na prvenstvu, igramo bez 4 mozda i glavna igraca(Teodosic,Lucic, Velickovic,Savanovic) i na prvenstvo smo krenuli bez klasicne cetvorke, kod nas nema euforije, za javnost je ovo vec uspeh, cetvrtfinale je realno i to je dovoljan uspeh za oslabljenu reprezentaciju, ako u 1/4 finalu izbegnemo Spaniju i Sloveniju sve je moguce,ipak je ova ekipa kad god je trebalo pobedila je...
Ne prdi...igrala se tekma i izgubila je tvoja zemlja, kako tako, izgubila je. Sta bi bilo kad bi bio..ako te to tesi, oke. Srbija je mlada i neiskusna ekpia, ali najvaznije je, sto paze sta rade, pokusavaju da iskontrolisu bitne tekme, igraju snazno i brzo kad treba, trude se srcem, i najvaznije, imamo iskusnog coveka na klupi, koji zna da urbza ili smiri tekmu kad zatreba, da psihicki deluje, kao ccale im je ovim klincima, i sve se to poklopi. Realnost je da Bosna/Makedonija i CG idu kuci a Srbija i Balticke zemlje dalje. To je realnost po meni. Sta ce biti dalje, videcemo. a Francuska/Ukrajina i Belgija su smejurije uglavnom. Plasim se Slovenije i Spanije i donekle Italije.
Naj lohotniji idu dalje hahahaha OMG
raščvrljeno ušmrčmareno novinarstvo.
Koji smo mi pehovi. Al dobro ko pamti još da smo dobili 3 tekme na euro. I još to vezane.