Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce nasa EminaSA da dozivi jos jedan orgazam.
Bllo je prelijepo, hvala :D
Ma neka si ti svrsila pa nek' ide sve u p.m. Mozda budes manje otrovna jedno sat-dva.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja im zelim sve najbolji u sledecim godinama reprezentacijama BIH, HRV, SRB, SLO.
Ma želim im i ja, al Srbija gubi previše, moraju malo ovo da pristojnije izgleda :D
Drago mi je za Sloveniju, neka ste poderali srbe, al doslovno poderali rezultatom.
SERBIA GAME OVER :))
TOTAL DESTRUCTION SERBIA IS DOWNNNNNNNNNNNN.
...čak su i Janezi isprašili tu "Veliku Serbiju"... :)
Kakav pad u ove zadnje dvije utakmice, nevjerovatno
A sta si ti ono rekao....oni jedini ozbiljni na ovom takmicenju?:P
Pa nema repke koja ce savladati Spance do kraja, uostalom njih je jucerasnji debakl potpuno izbacio iz takta, moguce da i ne izbore SP
sve ostale repke su zrelije, a srvi mladi. Tako reci djeca od 22 do 25 godina. jbg
al *** ih otac, imaju jos sansu da se plasiraju na sp u spaniji, a mi ispali odma
kad ste levati
nek su cetnici izgubili mamu im ***
Kako ono ide, dobro došli u zemlju košarke! Porazi od Makedonije, Crne Gore, Ukrajine, Španije i sada Slovenije. Pet poraza na prvenstvu samo je dokaz koliko su loši. Još im ostaje jedan pokušaj da izbore SP, ali džaba mislim da će i tu biti pregaženi kao plitak potok, Mnogo su limitirana ekipa i zahvaljujući lošem sistemu natjecanja našli su se u četvrtfinalu. Kad bolje razmislim nisu ni trebali igrati na ovome prvenstvu. Oni su u svojoj kvalifikacionoj skupini bili tek treći.
prijatelju mozemo im pricat sta hocemo, dovoljno je samo da vitrinu otvore.. podmladili su ekipu koja je opet dosla do top8, koji je nama prosjek godina? koliko teletovic ima godina? libo me sta se preko granice desava, moramo se ovdje pobrinuti sl put da budemo u top8!!
...oni ce uvijek sa svakom ekipom doci u vrh...eto u fudbalu mi se nesto busamo...a oni sa nekim ispodprosjecnim ekipama vazda budu i na euru i svjetskom... ima taj mentalni sklop nesto u sebi...a nas ima to nesto lose u sebi...mi da imamo ekipe svjetskog kalibra u svim sportovima mi bi se kilavili hocemo li gdje otici ili ne... nekako smo mehkoguzi...zato i slabo i ratujemo i svi nas predju ko francusku u 2 sv.rata...do nas je na zalost!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...to moji slovencki, moji zmajcki...sm zelo zeloooo vesel nasega uspeha...naprej slovenija...naprej v nove zmage :-) commi zelenooka bujrum na zakusku :-D