Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo komsije! :)
stavila ti ga komšije u stau. sta im se uvlacis jeble te one
Ne rise molicu te lijepo. Volim dobar sport, jos kad igra neko od Balkanaca sto ne bi navijao za njih? Koliko njih je nama cestitalo kad smo dobili Slovacku u fudbalu? Nemoj pricat bezze...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
bravo Hrvatska! ne stižem pratiti košarku, ali od srca navijam za Cro kako smo mi ispali.
E, ja baš pomislih da za Srbiju navijaš.
Pa i da se sastanu Cro i Srbija, Srbi bi ih otresli ko slinu ko sto su sinoc otresli Parkera i Francuze. Francuska sinoc nije mogla meda.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
komšije našim stopam,Hrvatska pobjedila Grčku u košarci a mi smo Grčku u fudbalu
Ponosni smo na etničko čišćenje i naravno riješeno srpsko pitanje (što znači da ste donji) .Za dom spremni!
Hrvati ako ovako nastave mogli bi osvojiti medalju svaka cast dobro igraju
http://www.renesansnakraljevstva.com/
K.urceva grupa.
rvacka-servlje finale
mislim na bojana bogdanovića
ukić previše priča
bogdanović je za ukića džordan
ukiću je veliki potrosac lopti i dizel igrac..dok bojan je klasa i na 1, 2, 3, pa i cetvorku zna fino odigrat..strasan postotak suta..
Nikad ne volim spominjat suce ali bilo je par kardinalnih pogresaka na stetu Hrvatske cim ova pobjeda jos vise dobija na tezini. Bravo!
Hrvati su pobijedili uvijek neugodnu Grcku koja je bila pod imperativom pobjede, doduse teze nego se ocekivalo, ali samo pobjeda je vazna. Ako ne potcijene Ukrajinu mogli bi uzeti medalju.
lipo.lipo
Najorginalniji nick, definitivno like...
Pratim dugo košarku i problem kod Hrvatske je bio taj što su imali luzerski mentalitet u košarci. Ne znam koje su ono godine vodili protiv Turske u četvrtfinalu sa 19 razlike. Izgubili su. Pa su onda protiv Španaca vodili 15 razlike, tu ih je sudija s*** izgubili su. Pa su protiv Slovenaca vodili 18 razlike ili tako nekako pa izgubili. Pa izgubili od Rusa a vodili cijelu utakmicu. Mislim da su sve to bila četvrtfinala evropskih prvenstava. Zanimljivo je da koliko god da su u rukometu imali pobjednički mentalitet, toliko su u košraci bili luzeri Ne znam da su u rukometu zadnjih deset godina izgubili utakmicu koja je bila egal. Sve su to pobjeđivali. U košarci potpuno drugačije. Sve što su mogli izgubit izgubili su. Ova Repešina reprezentacija je potpuno nova reprezentacija. Nema luzera tipa Planinić ili Popović koji su nosili zlu kob.
jbt Hrvatska i Srbija prve u svojim grupama, al ne u vaterpolu, nego u košarci, pa nemoš vjerovat
tiha voda brijeg valja. sretno komsije!! hajte do zlata