Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
......hrvatska nije izgledala ovako dobro još od draženovih vremena....
još tu ima prostora za napredak.. Malo su se u početku ukočili, ali poslije je sve došlo na svoje mjesto. Raduje me igra hezonje. Još bogdanović da zabije svojih 20-ak poena i to je to.
.......nemamo još jedino pravu jedinicu, ostalo je ok........i naravno, da tomić zaigra kako zna,....
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
bravo momci, sutra se idemo pobiti sa grcima. Nadam se da je bogdanoviću glava ok.
....obzirom na porijeklo, bolje da je pao na glavu nego na koljeno....
hahah, ma biće on sutra spreman.. ako mu šut proradi, grci su nayebali.
PRIKAŽI ODGOVORE (23)
Kaže onaj srbin jedan u komentaru da su oni Penicilin za nas, pa samo da ti kažem da nas ima koji smo alergični na penicilin, kao npr. ja, pa ga ne uzimamo. :) Šalu na stranu, mislim da su ovdje apsolutno svi bolesni oko nacija, čast izuzecima, ovaj portal je još Bog bogova, srpski i oni naši hrvatski portali su za psihijatriju, sve u bile košulje to triba stavit i dobro izmlatit, mater im bolesnu pa bi onda svatili da nije važno ko (koje nacionalnosti) te pustija iz luđačke košulje, NEGO DA TE PUSTIJA.
BELOO OKO MENE SVE JE BELOO JARANE MOJ
A sad reklame : OUOUU BEKOO....
Ne mjesajte sport i politiku.. BOJKOT HRVATSKIM PROZVODIMA !
ja ti sad trebam nabrajat jel ?
Od mene moze samo dobiti pozdrav i nista vise.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Vukovar i general Woo
Dajte hrvate da se igramo!
BRAVO HRVATSKA
Hrvatska i Srbija idu u polufinale.
mi smo slabi , slovenci solidni a zdovac jako dobar trener ,bice nešto , hrvati ništa posebno ,domaci teren i puno srece , srbija najjaca i po meni jedana od medalja je tu ;))
Joj kada se nades ovako lupetat , pa dokle ide ta tvoja zavidnost ? Vidi se da nikada u zivotu nisi uzeo kosarkasku loptu u ruke , cuj puno srece , oj koji si ti lik , da i malo pratis kosarku znao bi da je ovo bila jedna odlicna igra Hrvatske , da si pratio broj ukradenih lopti ne bi se ovako provaljivao , oj likova svakakvih
Hrvati nista posebno?Jesmo li gledali istu utakmicu?ili racunas uvodnih 5min?
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Srbija je medju top 4.....a Hrvati su jako dobri i sve ce ovisiti o njima a da mogu do medalje,jebiga mogu...samo ako se sve poslozi u glavama.
Hrvatska je 3. favorit za zlato prema fibi.
nisam očekivao da će talijani pružiti ovoliki otpor turskoj, imaju dobru reprezentaciju
Talijani su oduvijek imali super igrače, samo što im se nisu odazivali, ovo je prvo natjecanje na koje je došla njihova velika trojka Galinari-Bargnani-Belinelli. Meni je iznenađenje što su izgubili budući da Turcima fali nekoliko igrača.
turska je bila nadmoćna čitavu utakmicu, doduše, sudije su malo našiljile da bude malo neizvjesnosti pred kraj. inače puno kvalitetnija utakmica od duela srbija-španija