Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slike su bas raznolike... 😂
Kakav karakter. Ljudi koji imaju opciju odmah da zaigraju razmišljaju da li će igrati za BiH ili neku drugu selekciju, momak već godinama čeka da istekne rok, nakon kojeg može nastupiti za svoju državu. Svaka ti čast majstore, da Bog da bio ko Jordan!
jeste jeste, zasluziti nego sta
Dečko rođen u šumi iznad Srebrenice 13 jula 95... Ubrzo mu je umrla majka. Otac zarobljen i kao logoraš otišao u Finsku gdje se spaja sa djecom...Emir danas profesionalni košarkaš. Kakva životna priča!!! Sretno kralju...
Od Emira se očekivalo mnogo više, dok je igrao za Olimpiju. Vidim sad mu je idealno da produži ugovor sa Barcelonom i da ga seljakaju iz kluba u klub. Šteta baš ..
DOBRODOSAO MAJSTORE
Ne kontam jednu stvar, zašto naši nisu zaledili prelazak Bogdanovića, Begića, Preldžića i ostalih? Kako oni mogu igrati za države sa kojima nemaju nikakve veze a momak koji je rođen u Bosni čeka toliko godina da igra za nas? Zašto su naši samo oštećeni?
zato što smo glupi, naivni i merhametli prema onima koji nisu prema nama
@Jimmy McNulty eno npr mali Bajo igrao za nas sad igra za Hrvatsku u kadetima, kako je to moguće kad po nekoj logici i pravilima za hrvtae tek iza 21e godine može igrati....
PRIKAŽI ODGOVORE (8)