Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Edin Atić i Dzanan Musa....u ovom momentu jedni od najvećih evropskih talenata
Nije među 20, ja koliko vidim momak siluje na EP 18 i vrlo moguće da će biti MVP prvenstva
Cuj Bender haha nikad cuo za tu zvijer, pardon zver hahaah
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
To sine Bosne. Kroz trnje pa do NBA drafta!
Troglavi, jel te jako boli danasnji poraz Srbije od Turske na istom prvenstvu na kojem su Bosanci isli do polufinale? :-D
Pa ako cemo tako, onda je jos jadnije sto se Hrvati bore za opstanak. Toliko slab turnir (po tebi) a medju zadnjima su :-))) Nemoj vise da se glupiras :-)))
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Znaci, dodjem kasno navecer kuci sa posla, pocnem citati ove vijesti za nasu mladu repku. I onda vidim da je ovaj Troglavi cijeli dan proveo pisuci komentare, odvratne, ljigave, maloumne, nacionalisticke... Morao sam zastati i upitati se sta tacno doticnog komentatora moze motivirati da na ovako 'kreativan' nacin provede svoj dan. Odgovor jos uvijek trazim. Svaka ti cast na upornosti, usmjeri svu svoju paznju ka necem pozitivnom i produktivom, mozda i uspijes u zivotu. Idalje bi bio ljudska gnjida, ali bi barem imao novac da si kupis otok u Hrvatskoj, jer ti hercegovacki kamen ne pomaze u tvom mentalno/psiholoskom/moralnom razvoju.
MosH misliti jadnika, on k'o ismijava nekog a Bošnje im popuniše kurFatice po Dalmaciji glavonjama :))))
Ako ste vec napisali clanak,mogli ste malo otvorit stranicu fibe,racuna se ukupan ucinak,pp ukradenim loptama prvi,po sutubiz reketa prvi,po ukradenim loptam treci itd,uglavnom je u svemu u top 3...
Ova ekipa i tuka.vrh BiH sporta.fudbaleri su realno precjenjini!
svaka cast za ove momke,ponos svoje drzave i hvala nasim krovnim kucama koji se opet nisu udostojili da prenose makar koju utakmicu ovih momaka u plavo bijelom dresu idemo do finala momci nacija je uz vas.
Najradosnija vijest poslednjih dana.......zlatna omladina...
.. šteta,mogli smo genocidnu srbiju satrati,ali eto, u mjesto nas to turci učiniše!
A ko ce drugi nego braca Turci :)
Ponos Donjeg Vakufa
Iz Prusca
Dace Bog !!