Komentari (247)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vrlo realan komentar..hvala bogu da klix objavi nekog ko zna sta prica
Evo ja sam Srbin, al bih ovog Avdića mogao slušati i da komentariše otcjepljenje KOsova!
objavljuju gosin Kvaternik ali samo u rubrici diskusije sto je velika steta,kad bi zaposlili gospodina Kiksera i mene,uz vas naravno,mogli bismo da damo veliki doprinos sportskoj redakciji klix-a pogotovu kad se radi o BH sportu kako reprezentativnom tako i klupskom
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ispred imena Edin Avdić treba da stoji "dr." :)
Najmanje to :)
Fakat nije bilo sve moguce..
Biće na kraju 60 razlike.
Taj veliki kosarkaski poznavalac, kako ga vi zovete, nije davao nikakve sanse Spursima u finalu protiv Miami-ja, pa su nakon toga Spursi pomeli Miami sa 4-1 u seriji i to je strucnjak hahaha. Lako se praviti pametan kad na kompu sebi izbacis sve moguce i nemoguce statistike i onda ih procitas kao da je to nesto iz tvoje glave, ali po prognozama se vidi koliko imas veze sa kosarkom. Kao i ona njegova cuvena izjava za Mirzinu trojku: "Ovo je bilo sa suprotne polovine" koju je nekoliko puta ponovio, zaboravljajuci kosarkaski genije pri tome, da se lopta sa svoje polovine mora prenijeti za 8 sekundi, koje smo tada debelo premasili u organizaciji tog napada. Hahaha i on je vama najveci kosarkaski strucnjak na Balkanu, pa to moze biti samo onima koji veze nemaju sa kosarkom. Budite pozdravljeni bijednici hahaha.
hahaha ja ustanem samo kada trebam tvojoj staroj svrsiti po licu i sisama, svjeza i prirodna krema za njeno izborano lice.
Samo se ja tebi mogu smijati junfercicu, pitaj staru da ti pokaze medjunozje jer ga drugacije neces vidjeti hahaha.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zaista razumijem ove zlobne komentare upucene prema Srbima i reprezentaciji Srbije. Rekoh, jos jednom, hvala komsijama koje navijaju za Srbiju, a za zlobnike samo da kazem, ja odoh da gledam Majku Srbiju u FINALU, a vi gledajte 3. ligu Zapad i govorite kako ste jaki, a "jadni" Srbi inferiorni. Odoh, sve za Srbiju, Srbiju ni za sta.
Igraj i pobedi, ponosno se vrati, DONESI KUCI zlato sto se zlati, Srbija ceka da dodjes iz daleka, da nasa zemlja opet bude prvak sveta!
Moram reći još jednu stavku. Pod rednim br. 5 , članak 2, ovaj Bih Je Prvak totalni je kreten.
Ovaj put ću navijati za Amerikance, jer ako Srbi osvoje jebat će nas do vijeka.
MAJKA SRBIJA U FINALU SVJETSKOG PRVENSTVA U KOSARCI! Sta vise dodati?
"Nije vazno kolika nas sila napada, vec koliku svetinju branimo!" Za Majku Srbiju, krv, suze i znoj ostaviti na parketu!
Ka de sjetim ove laži sam i ja morao prije rata slušati u školi na času istorije. sada kada poigledam smiješno izgleda da su neki još uvijek moraju da pamte nebuloze.
HBD2975, Laz je i da Srbija veceras igra u finalu SVJETSKOG prvenstva u kosarci. Jadni vi, pravi mali bezvezni iskompleksirani ljudi, nekad mi vas bude zao.
Profesionalac i zaista radi na viskom nivou ! :))
GLASAJ SRCEM, GLASAJ ZA PETOBU!
ameri nikad vise nisu forsirali individualnu kosarku,mazu oci raji ponekom kontrom u kojoj izmijene 3 pasa,eventualno nekim alej-upom,teodosic je timski kvalitetniji plej od irvinga
U julu 1914. godine mala Srbija je odlucno rekla NE Austro-Ugarskoj, sili od >60 miliona stanovnika, iako je od nje bila udaljena svega 60-70 metara (Drina), iako je znala da ce odmazda biti krvava i brutalna, i dalje je ostalo srpsko NE. Sve se mijenja, sve nastaje i nestaje, samo srpsko NE i dalje ponosno i prkosno o(p)staje. I veceras porucujemo isto to, NE, sportska rovovska borba.
Realno nema sansi srbija,al nek se bore muski pa ako su bolji 30 razlike nek su,u evropi smo tate a i to nesto znaci!
born in the USA... America fuck yeah