Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjajan komentator i veliki poznavalac ovog sporta
Slazem se uzitak je gledati utakmicu i kada nije toliko zanimljiva i vazna utakmica, kada on prenosi bude zanimljivo,vrsni poznavalac kosarke,a,bit ce zadovoljstvo gledati Eurobasket uz njega.Kada samo kaze kakva rampaaaa!!!Kakvo monstruozno zakucavanjeee!!itd
ubjedljivo najbolji komentator kosarkaskih utakmica...pogotovo za nba ligu...dok je radio na obn milina je bila gledati utakmice nba lige uz njegove i komentare adisa hadzica...
dok nije dosao mazlum Vugdalic. Najtuznije je sto je takav bolid svojevremeno drzao predavanja iz novinarstva na nekakvim seminarima, poznaje materiju gore od mene.
Vugdalić je klasa za sebe. Ne pamti se da je takav kreten u istoriji komentarisao bilo šta. Valjda OBN cilja na one gledaoce što prate grand.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Edin Avdic i Srdjan Radojevevic (Sport Klub) dva ubjedljivo najbolja komentatora na ovim prostorima za kosarku. Kako bi ih tek bilo slusati zajedno.
ljudi pa niko nije spomenuo ALEKSANDRA BABIĆA ! ! ! ubjedljivo najjadnijeg
mašallah,pa nema više ovog čovijeka : http://www.youtube.com/watch?v=p0iLL3sKB14
Najjači košarkaški komentator definitivno, sve zna o košarci, ko Marjan o fudbalu.
Super vijest!!! Ne znam zašto ste toliko napali na Majera, on je ok komentator. Zadnja 3-4 Europska prvenstva je komentariosao Belmin Karamehmedović. E to je bio užas. Komentarisao je sve do finala utakmice prvenstva. Kad bi se spojilo koliko je puta u toku prvenstva rekao "Igrač sa brojem ...", ispalo bi da je barem vremenski jednu utakmicu ponavljao samo te riječi.
Edin i Vlado najbolji sto se tice kosarke samo su nase tv kuce jadne pa nisu ponudli Edinu da radi za njih Sva sreca pa je ovako ispalo ko bi slusao Bilica i Ahmetovica velike poznavaoce kosarke LOL Ftv prenosi a ne Bht mnogi mijesaju te 2 tv kuce
Da li je moguce da neko porediti Vladislava Majera sa ovom institucijom ? :O Vladislav Majer je prosjecan komentator , da ne kazem i ispodprosjecan , a Edin je ubjedljivo najbolji komentator , ne samo sto se tice kosarke , nego sto se tice sporta uopste .. Ovo je sjajna vijest , jos ako budemo dobro igrali , uz njegov komentar , ma milina , ne moze bolje :)
on i vladislav majer su najbolji komentatori kosarke u BiH samo kad se sjetim Majera i bosne ase bht u jadranskoj ligi i njega pri prenosu nba...pravi profesionalci obojca..
Veze ti blage nemas Vlado je najbolji komentator u nasoj drzavi sto se tice kosarke (ne racunam EDINA) slusao bi ti Borisa i Kemala kako komentarisu kosarku jer FTV prenosi a ne BHT
Lupamo se opet svim i svačim. Vladislav Majer je king za njega
hu iz Majer
Ne baljezgaj živ bio... Ovaj čovjek živi košarku.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
sjeba borisa bilica, inace jako perspektivnog komentatora svih mogucih sportova :D
hahahahhaa
100%
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Trojka kao kap
iznenadjujuce izvuci kad se kaze da je zavrsio politicke imal ko da nije :P al sve u svemu odlicn si