Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo majstore...Pravi lider generacije koja dolazi...
jedini se nasmijeo jedan od Amerikanca
Bit ce milina pratiti ga dok odrasta i gledate njegove igre u buducim klubovima.
Sikiraš nam je dosta falio, njega bi vidjeli u ovoj petorci. Musa budući LeBron
@derrvofinci Ti isti Srbi su zajebali Sikiraša i odrekli ga se. Mali je bio na pripremama mlade reprezentacije Srbije i oni su ga odbili. Pandža je tu napravio odličan posao kada ga je pozvao i pokazao Srbima da je mali igračina, a Sikiraš tada definitivno odlučio da je jedina njegova reprezentacija BOSNA I HERCEGOVINA!
@derrvofinci ja se ne SIKIRAM za Sikiraša i njegov nastup za Bosnu i Hercegovinu, a nemoj ni ti. Momak je igrao povrijeđen na Euru (onaj štitnik na koljenu si možda i vidio), poslije toga se nije uspio oporaviti kako treba i sada nije nastupio. Svi ga napadaju što je igrao za klub, a nije mogao za Bosnu, e pa ti isti ne znaju da njega ugovor sa klubom veže da mora odigrati određeni broj utakmica u sezoni za klub, a povreda mu je to i dozvoljavala, ali je morao pauzirati i sada će se vratiti jači
Cestitke Musi, a Pandza imam prijateljicu za tebe ;)
@liverpool7..... Da ti ja zabavljam prijateljicu dok se Pandža ne javi ... ???
a sta fali tebi
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Cestitke Musi, zmaj si veliki
ovakvih igraca kao sto je musa na americkim koledjima ima mali milion,za neupucene malo surfajte you tube
boli nas k
veze vi nemate sa kosarkom,kladim se da ni pravila ne znate,sve kockaste glave
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sergi Martinez (Španija) AND Wendell Carter Jr. (SAD). Jel vam tesko bilo prevest
Hahaha taman krenuo napisati... Koja bruka od portala
@miješam.malter...... Ti šuti, osuši se malter . . .