Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko god je prvi izmislio te izgovorio/napisao ovo \"jezerčani\" je bio majmun a majmune ne treba kopirati
LOL ne lupetaj mjenjaj sport, u ovaj se ne razumiješ
sta ce ga zanimati? lik gleda svoj posao, zna da ih mogu opet dobiti, malo teze nego prosle sezone, i to je to. a ovaj gore sto govori kakva je ko osoba, reci sta je to on uradio da mislis da je losa. nije mu howard kakva familija pa da mu srecu pozeli. da mozda nije silovao bjelkinju kakvu??? da nije trazio trejd kada je tim bio jedan od najgorih u ligu (kao kobe) , da nije trazio druge superstarove da se sa njima uklopi (kao james i howard). covjek se jednostavno ne moze da mrzi. nikada se nije pravio neka faca, oko necega se bunio, samo gleda svoja posla dijete i to je to.
hardenova izjava je jos jaca.. mi smo naj na zapadu LOL 2 sezone odigrali fino i oni prejaki :) Pokazite malo postovanja prema vrhunskim klubovima poput La, Boston, Chicago itd :) JEr oni imaju ono sto vi jos za dugo necete vidjeti
Momak je kreten! Kobe je za Lebrona gospodski, diplomatski rekao kad je otisao u Miami: zelim mu puno srece, i lijep zivot u Miamiju, njemu i njegovoj porodici. Ova kmica igra opasno, ali je odvratan i sad vidim los covjek. Howard je njegov kolega i valjda mu treba dat podrsku. Grozne su nove generacije.
pa ja, cuj sta bi sad on trebao - prepasti se ? smijesno a pazite sta vam kazem - nece uzeti lejkrsi prsten