Košarka
0

Durant: Howard u Lakersima? To me uopće ne zanima!

Totalsport
Kevin Durant (Foto: AFP)
Kevin Durant (Foto: AFP)
Prvo ime prošlosezonskih pobjednika Zapadna konferencije NBA lige, košarkaš Oklahoma Cityja Kevin Durant, nije bio posebno raspoložen za komentar na pojačanja rivala iz Los Angelesa.

U polufinalu Zapada prošle sezone Oklahoma City je nadigrao Lakerse koji su se ovog ljeta između ostalog pojačali playmakerom Steveom Nashom i Dwightom Howardom, a posebno je u košarkaškom svijetu odjeknuo dolazak All Star centra iz Orlanda.

"Stvarno me ne zanima", u prvi mah je dobacio Durant, a potom ipak odao priznanje upravi Lakersa.

"To je ono što ih čini velikima. Imaju jak menadžment i vlasnika koji uspijavaju realizirati ovakve transfere 2.

Njegov saigrač iz Thundera i američke olimpijske reprezentacije James Harden drži da je Oklahoma unatoč svemu i dalje najbolja za Zapadu.

"Naravno, sva ta pojačanja Lakersa nisu poremetila odnos snaga na Zapadu. Mi smo i dalje broj jedan", komentirao je Harden.

Nakon oduševljenja koje je izazvao dolazak Howarda u LA Lakerse navijače "jezerčana" malo je "primirila" vijest kako centar zbog oporavka od operacije leđa vjerojatno neće biti spreman za početak sezone.

"Zdravstveno se osjećam jako dobro, ali još čekam liječničku potvrdu kada ću moći na parket odnosno u igru. Ne mogu više dočekati taj dan. Povrede leđa su vrlo ozbiljne stvari i zato ću sačekati da budem maksimalno spreman. Niko sretniji od mene da to bude odmah u prvoj utakmici sezone, ali ponavljam, zadnju riječ imaju liječnici", rekao je po tom pitanju sam Howard.

NBA