Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova pobjeda Holandije nama ide u prilog?
Smijesi nam se prvo mjesto! Samo da Latviju pobjedimo i vec smo presli vise od pola puta do prvog mjesta!
kremenko kako si gluuuuuuuppp
Sta mislis de-bi-lu kakva ce nam biti kos razlika nakon meceva u Gruziji i Latviji, -40, a da ne govorim o tome da ce nas vrlo vjerovatno i Holandija ovde dobiti.
Znaci i nas ce ovdje Holandija mlatnuti, posebno zato sto cemo je kao i uvijek potcjeniti kao i sve do sada, tako da necemo ni trece mjesto osvojiti, a onda Aci objasniti neke stvari, jer ne smije nista ruzno reci nijednom igracu i definitivno podmladiti repku sa nekim novim, vrhunskim trenerom.
Ovo je Historijska godina našeg sporta; Novak izgubi na olimpijadi, Blanka se povrijedi, Holandija dobije Gruziju ... Samo da nam slava ne udari u glavu.
@ kremenko oj kako si glup farer to je cudo..samo se nadam da nisi glupan tipa gojko velicanstveni i tako te zaje.bavancije..
Kad se vracaju Bavcic i Gordic?
BRAĆO PO BOJI, ŠTA NAM OVO RADE, GUBE NOVČANIKE, GUBE PASOŠE, PA DOKLE BRAĆO MILA OVAKO, MAHMUTOVIĆU MAFIJO NAPOLJE, VRATI U HAYAT PRODUCTION MAHMUTOVIĆU SELJAČINO OĆELAVLJENA ! BRAĆO PO BOJI, LATVIJA ĆE NAS PODERATI KO STOKU ! IMAM NEKI LOŠ PREDOSJEĆAJ ! ACO PETROVIĆU NAPOLJE, OVAKVI REZULTATI SE NE MOGU TOLERISATI I PROKOCKAVANJE 25 RAZLIKE PROTIV RUMUNA NA 5 RAZLIKE PRED KRAJ UTAKMICE ! BRAĆO PO BOJI, MAFIJU IZ KOSARKASKOG SAVEZAB BIH NAPOLJE !
Evo ljudi vidim da vas puno zanima kako se boduje , broji se kos razlika a ne medjusobni omjer , a ovo klix od nekog kopirao ko je nepismen kao i oni , na fibinoj stranici stoji da smo mi prvi ,Gruzija druga ,ako iko zna kako se boduje onda znaju oni , ha ya eo vam i link da se uvjerite http://www.eurobasket2013.org/en/cid_8Xfg3jZMG1QuJnp6pnUWd3.pageID_9ADtqbo7I3IMB3RUoUDZ33.compID_qMRZdYCZI6EoANOrUf9le2.season_2013.html
Hahahahahahahhhaha kakav škutorski paćenik XD
Mi smo valjda sa boljom kos razlikom od gruzijaca, prvi na tabeli ako je ista tacna
prema europskoj fibi BOSNA JE PRVA, pobogu ovo je kosarka gleda se kos razlika :)
ma pusti njih ko zna odakle su copy paste ovo, gleda se prvo koš razlika, pogledajte na eurobasket i svim ostalim stranicama mi smo na prvom mjestu :)
kremenko....nebitno koliko se dobija poena,jer ne moze biti izjednaceno...ide se samo na omjer i kos razliku. mozda si imao namjeru da lozis raju,al nema veze...svi smo mi nasi gruzija je prva jer je ona nas pobijedila
WTF je razlika između prvog i drugog mjesta u grupi. Zar se poslije grupne faze ne miješaju karte nanovo ??
Ja mislim da se gleda medjusobni omjer! Ne znam... nadam se da grijesim :D Naprijed BiH!