Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemojte tako.. on je legenda u Jezu
:-D :-D :-D
umjesto da kao sportas bude primjer zajednici i ljudima oko sebe, ovaj usisava kokain.. idiot.
Bas tako, gospon Janosik.
@ObicnaOsoba dobro jutro gospodicna.. jos ga ja poznajem, igrali smo par puta, ali me cudi da je takav idiot, bezveze mu je ovo.. sebi upropastis kakvu takvu karijeru.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako mozete pisati gluposti bez da se cujete sa momkom. zasto se ne raspitate zasto su iz Sparsa ovo izmislili. momku mjesecima nisu davali platu i sad kad ih je trebao tuziti oni izmisle ovu pricu a dobro znaju sta je Dino koristio, kakav kokain, jeste li vi normalni?? Sparsi su i crncu kojeg su doveli, ostali duzni brdo para, na kraju su mu dali samo pare da se jadnik moze kuci vratiti,...boze sacuvaj, taj klub treba zatvoriti. nije dzaba i Bajramovic otisao od njih. sramota.
Ajde bogati sta ima veze.Kakva karijera.Kao da igra u NBA.
Lako je igrati na kokainu, moj jaran svojevremeno se rokne horsom i ubode 30 poena, e to je umjetnost.
Samo prirodno,koka i trava nisu droge
hahahahah
a bio je talenat kakav se rijetko vidja, bez pretjerivanja, u mladjim kategorijama je bio nenadjebiv
Dino je bio jedan od najvecih talenata u Zenici dok je jos bio u kadetima i juniorima, sjecam se igrali smo jedan protiv drugog. Velika je steta sto je na ovaj nacin sebi unistio karijeru za koju bi neki dali sve na svijetu.
@exelcior istina svaku riječ koju si napisao
Gdje su dežurni doktori, dečko nije koristio kokain kao drogu već lijekove za opuštanje mišića, doduše zabranjene lijekove ali nije "vukao ćize" kako to ovdje većina opisuje.
Koji to lijekovi sadrže kokain?
@BA Novocain, Esterom, Lidocaine i svi se koriste u medicinske svrhe a pogotovo Esterom koji se koristi za ublažavanje bola u mišićima nakon jakih napora.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Više mu odgovara titula partijaner nego košarkaš.
Trebamo legalizovati sve droge i onda napraviti "opijatski turizam". Milione turista bismo imali godisnje i ne bismo znali kud s parama.
U njega je mati znala da se on drogira
IMA SE MOZE SE SMRCE KOKU SA GUZOVA KOLUMBIJKI O DAAAAAAA
Dino 'vani , Dino 'naki....
covjek zakucavo sa linije.....
Kupio kilo Whey-a, kad ono kila bijelog, hajde da se ne baci