Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I DALJE HOCEMO KLASOV HLJEB POLA MARKE!!!!
Grejt, mogli ste prie napisati da je veceras finale :/
Vidite ljudi šta je tolerancija,u francuskom timu ima predstavnika manjina,postoji i jedan bijelac koji igra za Francusku!
Sad ce francuzi otici u Afriku da pokupe novi igraca, a usput i za fiudbal jedino tako mogu napraviti sebi ekipu..
Tony Parker
S R B I J A
Zašto je mark najslabija karika španije,nije uopšte,jedna od jačih karika,cjelo je prvenstvo bio odličan,malo slabiji zadnje dvije utakmice,pogledaj mu statistiku i na euru i u nba,a i kako igra u nba,nema potrebe da ga forsiraju kad imaju pau gasola,skupa braća najdominantniji centarski par u europi bez ikakve sumnje
Odlican spanija, ali me ne ide u glavo sto je reziser stalno prikazivaao Marka Gasola u krupnom planu, on je najslabija karika rep spanije, fakat je degen, i to se vidi kad god je spanija stisnuta rezultatom trener ga salje van, a ulazi ona ZVIJER sto dijeli banane.
Bravo za Španiju, samo naprijed !!! Idemo Cupre i FR-ovi :)))
skola kosarke! zelim ih vidjeti protiv amera sljedece godine
na naslovnoj stranici pisljiva kosarka. jel ovo sportski portal?
Samo nek izgubise genocidni francuski teroristi.
kad kazes kosarka, kazes spanija :D momci dijele protivnicima domace zadace :D
Ibaka ZVIJER. Kmica djeli blokade kao na traci. Francuzi morali dobro promisliti da li uci pod kos ili ne. Spanjolc vladari europske kosarke ii jedini koji mogu izgubiti od Amera manje od deset poena.
Najjaca su sportska nacija u Evropi i tacka, Cestitam!
Sabe je izdominirao ovo prvenstvo! Teletovica nema u idealnoj petorci, kao ni Denga. Kradja!
@Emina Znala je to i Eva Longorija - bivsa mu zena :))))