Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djoko je jedan super momak, to sto je neke druge vjere (ja sam musliman) nema nikakve veze sa njegovim oprjedeljenjem gdje bi volio igrati. I mi smo Djoku kupili od igokee pa nije bilo ovakvih komentara! Svaka cast Djoko samo naprijed !
Đoko samo idi i bježi odavde u Sarajevu ne možeš naći ni firmu koja zna napraviti upaljač ili kišobran a kamoli od mladog talenta napraviti zvijezdu. Partizan je pravi izbor
Tisina aloooo....objasnio je decko kako se igra kosarka...vi takvog necete imati ni za 100godina turci...Ljubomora je cudo....!!!!!!
@klotz mozda je u srbijii ekonomsko-politicki vece njesra nego kod nas al sto se kosarke tice i sanse da talenti naprave karijeru, tu su svjetlosnim godinama ispred nas. (izuzima tim poput Sirokog koji sistematski svake godine stvara tim od relativno skromnih sredstava i rad bazira na lokalnim, citaj hercegovackim talentima, igokea mora da ima nekih par godina kontinuitet prije nego bi je mogao svrstati u ozbiljne ekipe iz BiH), pa vidi gdje su nekadasnji giganti kk bosna, kk dita-tuzla, pa samo lud mozes ocekivati da u takvoj nesportskoj sredini stvoris ozbiljnog kosarkasa (izuzimam mirzu teletovica i par supertalentovanih, a upornih). dakle momcino furaj ti kod Duleta; da ce ti knjige da citas i psovace ti svaki dan sve po spisku na treningu i tekmama, ali zato ti je sansa velika da ces poslje otic u neki ozbiljan evropski klub.
Eto u srbiji ce naci sve to sto nema kod nas....jes ga vala djoko podjoko!!! Barem da si izabro neku zemlju, a ne gori cirkus od nas....s konja na magarca.
idi u srbiju a za tobom ce ti i roditelji na traktoru
Fakat znamo samo kenjat... Momak hoce tamo gdje ce mu bolje bit, a ne da razmislja kod nas hoce li se neko smilovat i dati reprezentaciji lovu za pripreme... Da ostane u BiH trenirali bi ga ljudi koji veze s košarkom nemaju, a svi znamo kako partizan radi s mladim igračima. Kad Bosanac napravi nesto kako treba imat cemo pravo glasa, do tada tisina imbecili. Samo idioti u ovakve stvari ubacuju nacionalizam. Đoki puno srece u košarci!
Haha, vidi turadi kako pjene. Mali, sve najbolje, pa da te gledamo u Igokei u evroligi i na olimpijadi u Riu sa Krletom u tandemu.
smrde na vrbe,a i vala i ovog malog
Što ste ljubomorni ? Čovjek ima poptuno pravo da bira gdje će i za koga će igrati. Da ne nabrajam jedno 123857685 igrača je izabralo Srbiju ili Hrvatsku. A što i ne bi? bolji uslovi, organizovaniji savezi, bolji pristup igračima i sve ostalo.Tako da nemojte da kenjate.
djoko, glabaj mi djoku mrs u smrdiju
Da li vam Djoko vise lici na plavog slavenskog Rusa ili svog krvnog rodjaka Turcina? Srbi su samo pravoslavni Turci.
NBA? Skroman dečko...