Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno, trenutno je najbolji i u velikoj je formi. Uz to, sve mu se oko njega fino poklopilo. Ali nije slagao ništa. A i kažu da se skromnost više ne ubraja u vrline.
Postoje dva svjetla, zeleno, plavo , zuto, i crveno.
svi veliki sportisti su bili skromni i njihovi rezultati su govorili mjesto njih, kada ste od federera, shumachera,messija,jordana culi slicnu izjavu?
Messi je to izjavio
Zato i jesu velicine bile i ostat ce
najbolji suter definitivno, ali igrac hmmm...
I igrac
Vidim dečko da ti je skromnost vrlina, poletio si previše iako u ovom trenutku vjerovatno i jesi najbolji, ali pusti da drugi to kažu, ovako to izgleda kao kad Ronaldo sam sebe hvali.
Pa procitaj vest zasto tako misli. Kad ne bi tako razmisljao nikad ne bi bio pobednik. Cak je i previse skroman kakav je igrac.
Pročitao sam tekst i sve je to OK, ali brate zadrži mišljenje za sebe i uživaj u pohvalama drugih, igrala se košarka i prije njega, jesi li čuo nekad Messija da javno kaže "ja sam najbolji na svijetu".
Ja mislim da nisi bolji od Džeke.
Curry svaka čast, aBd i Teletović da dogura do najboljeg! Sretno!