Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno momčine, treba igrati i dati sve od sebe. Imamo dobrih i loših strana, raduje da smo najbolji od svih timova po broju skokova po utakmici (51), ali gubimo previše lopti (21) i među najlošijim smo ekipama po broju asistencija (13). Malen broj asistencija dosta govori o našoj igri i tu ima puno prostora za napredak. Musa i Čampara su bili loši u grupnoj fazi, ako budu na svom nivou, možemo proći. Ako se ne probude, nemamo puno šanse.
Lose igramo kad protivnik pravi presing..tesko prenosimo loptu i mislim da na je to najveci problem jer puno lopti tako gubimo a Francuzi su fizicki puno jaci od nasih ali ako nas šut bude slusao imamo sansi.. Kako god bude VI STE NAŠ PONOS
Ako zaustave Doumbouya mogu do polufinala .
SUMORNO JUTROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO NAD GRADOM SE BUDI.
Allons enfants de la patrie le jour de gloire est arrive
Mozemo, ali ne smiju se praviti onakve greske. Losa odbrana nas je kostala i pobjede danas, ali nema veze. Naprijed Bosno! ❤️
Ljudi su stradali kad god su bili potcinjeni zenama" (Ahmed) "Poslije moje smrti ljudima nece ostati vece iskusenje od onoga u koje ce ga dovoditi zene." (Ibn Madze) "Zena koja stavlja periku na glavu, obmanjuje, a svaka obmana je zabranjena." (Nesai) "Zeni nije dozvoljeno da putuje ni koliko iznose dva dana hoda bez muza ili najblizeg rodjaka (mahrema – sa kojim ne moze stupiti u brak)." (Buhari) "Zena nece putovati osim s mahremom" (Buhari, Muslim)