Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad cuju da imamo Bavcica u reprezentaciji igrat ce samo lijevom rukom
Daniel Clark, 2010 centimetara visoki krilni centar Laboral Kutxe....
Imat ćemo poteškoća kako primiti ovakvog čovjeka u dvoranu :D
Morat cemo ga malo narezat !!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
//Kladioničari, pogledajte moju stranicu i postanite dio tima jer što nas je više to više zarađujemo svi skupa. Ako ne razumijete kako provjerite i saznajte o čemu se radi na mojoj stranici: single-information . blogspot . com (upišite adresu spojeno jer mi sustav ne dozvoljava da stavim spojen link u komentar tako da ga sami spojite i otvorite).
ljudi smijesni i dosadni ste s Bavcicem!covjek je se oprostio od reprezentacije tako da je s njim zavrsena prica ;)
Ako se kladite pročitajte moj tekst do kraja i saznajte kako početi zarađivati na kladionici uz kvalitetne savjete što igrati a što izbjegavati. Zarađivanje na kladionici je puno lakše sa singlovima nego sa listićima s puno parova. Nemojte biti lakovjerni i uzimati 1.10, 1.15, 1.20 i takve sitne koeficijente jer u tome nema kruha. Sa tim koeficijentima će se uvijek dogoditi da nešto promašite i vrtiti ćete se u krug. Proučavanje i klađenje na prave informacije jer jedini način za dugoročnu zaradu. Provjerite na mojoj stranici o čemu pričam i na što se kladim: single-information . blogspot . com (upišite adresu spojeno jer mi sustav ne dozvoljava ,,da stavim spojen link u komentar tako da ga sami spojite i otvorite).
Hrdjavom qrcu i dlake smetaju
Kad vam Mirza uvali jedno 10-tak s parkinga,necete znati jeste li posli ili dosli...
normalno da su prezadovoljni kad im je grupa taraba.
i ovaj deng seronja zna kad ce se vratit u repku ..
vjerovatno misle da mi nismo uopste u evropi
malo se precjenjuju, realno bih je u prednosti....
Cuj zadovoljni. Haha Kad vam pičke razvalimo ima da budete pre pre zadovoljno haha 💙BiH💛
To samo zna ganjati loptu po fudbalskom terenu, zna trčati k'o zec i zna se valjati na ragbi terenu, a za rukomet, košarku, odbojku... su duduci!!
Još da im nema ovih robova bili bi karina i u fudbalu, u ostalim sportovima da ne govorim. Ne daj Bože susresti se sa Englezom u mraku. http://www.thereddevil.co.uk/wp-content/uploads/2014/01/David-Moyes-1878429.jpg
Nismo ni mi nista bolji
Kako da budu zadovoljni? Valja udariti na inat silan bosanski...
Daniel Clark, 2010 centimetara visoki krilni centar.
Al' je visok zenu jeb'o, ko da je iz Grimovih bajki isp'o
ko ti je grimm, prevedi molim
PRIKAŽI ODGOVORE (2)