Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
de pustite dijete vise na miru....nek se razvija. vi svi vasa hvalisanja samo ga mozete pokvariti.
Dragi naš i nadasve sportski stručni čovjek, Bogdan Tanjević.
Najbolje mu je da podsjeca sam na sebe. Cudim se Tanjevicu na ovoj izjavi jer bi kao pedagog trebao da zna da komparacija sa nekim mladom covjeku je pogubna. Musa, lici na sebe i ne slusaj ove idiote.
Imali bolji kompliment za mladog igraca od kombinacije Delibasic i Kukoc...nadam se dace u Cedeviti raditi pametno i racionalno sa ovim izvanserijskim talentom...sretno Dzenane
Delibašić 1/1 lepršavo,smireno bez imalo vidljvog pritiska, omladina se treba ugledati na ovakvog momka a okaniti se kladionica i uličarenja
vise podsjeca na medzika dzonsona
vise na kukoca
JASAMO KAZEM DAGA HEMOROIDI NESJEBU IBICE DOBAR KOSARKAS OVAJ KONTATE
Boša bi li i njega kao i Preldzića odveo u neku drugu reprezentaciju, samo da bi ucvrstio svoju poziciju, kao sto si je sa Preldzićem onomad ucvrstio u turskoj.
Kako Musa dere jarca....nabije ga na kolac i on se sam dere :D
musa sta si kusa da si takav igrac, oj musa imas puno pusa, od svih nas sto te volimo ko pas, svoga gospodara sa malo para, bit ces velik jak kao celik, donijeti svima radost jer ti si nasa mladost!