Košarkaši ponovo slavili
0
BiH pobijedila Belgiju
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitke reprezentaciji BiH!!!
Daj vi nesetite ovako da kazem koji kritikujete nasu repku nevalja vam i kad pobjedjujemo i kad gubimo kako ste takvi fruistirani haloo idi lijecite se papci jedni.Svaka cast nasim momcima samo tako nastavite da vas dragi Allah nagradi akobogda.
Đedovic je bio ubjedljivo naš najbolji igrač, ostali tu i tamo
Cestitke Bosancima i Hercegovcima od komsije iz Srbije. Pomoz Bog i Selam!
Bravo momci.Pobjeda je pobjeda i njoj se ne gleda u zube.
Velike cestitke od komsije Srbijanca!
hajde pobjedi se ne gleda u zube,bice bolje nadam se......
Svaka cast momci!Samo naprijed!CESTITAM! @LAZNI Pipo Pukni od muke Bosanci i Hercegovci su najbolji!A sto se tice vehabija idi se karaj s njima jer ste ista sorta imbecila i fasista! Bosna i Hercegovina jedna i jedina nasa domovina! BiH4EVER!
jao jao sto me ovaj KENAN BAJRAMOVIC SEKIRA..MA NE BIH MU DAO DA SJEDI NA TRIBINAMA A KAMO LI DA IGRA....BAKSUZ COVIJEK 100000%
Dobro igraju s obzirom da su veoma mladi. Sigurno ce u narednim utakmicama biti jos uigraniji. U svakom slucaju, cestitke za pobjedu.
Tarabe smo! (cast izuzecima) Pocevsi od \'\'Sirijca\'\' i njegovog pulena i prezimenjaka, pa do nekog Tuljkovica, Milosevica, Bavčića...Svaka čast Đedoviću! Ako budemo prvi, Francuzi ce nas masakrirat!!
Nisam ni iz Cazina a ni iz Zenice,al zar nije lijepo sto je dosla eprezentacija u ZENICU I PRVI PUT ODIGRALA I POBJEDILA HVALA BOGU,PA VALJ NEKAD I MJESTO PROMJENIT,ARENA JE SUPER,MOMCIMA JOS JEDNOM CESTITKE I TRENERU,KO GOD MISLI DA JE BOLJI NEK SJEDNE NA KLUPU I NEK VODI NASU REPREZENTACIJU SVAKA CAST REPREZENTACIJI
hmm... koliko se ja sjećam i Bajramović i cijeli savez su se kleli u Cazin i u to kako im je u Cazinu super... Nisam iz Cazina i nije me briga gdje se igra, ali zar to nije malo licemjerno ??
stvarno sta je vama pojedinim sto kritikujete reprezentaciju,halo ee PA POBJEDA JE POBJEDA,NISMO IZGUBILI HALOOO SAD I TREBA BODRIT,JOJ PA STA BI NPISALI DA JE BH KOSARKASKA REPREZENTANIJA IZGUBILA
Zato sto tamo imaju najbolje uslove...treba malo srediti skenderiju i mejdan...