Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radije ću gledati na YouTube nego na BHT... Mrš bagro! Face TV-u skidam kapu, barem se bore za sve naše reprezentacije i sportiste, istina, malo nerviraju sa reklamama, ali da nema sponzora, nebi to mogli ni realizovati!
Stari, malo si se za™ebao :) FACE TV prenosi!
FACE TV rules, uhjlebi sa javnog servisa zanosite muda u krivini političarima koji su vas tu i postavili, npr. provjerite jesu li danas imali probavnih smetnji pa to objavite.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
baha je legenda ..ovi na bhtv komentatori su u rangu tv vlasenica
Cek, oni stvarno prenosili, Bgmi gledati uz komentar Bahe, neprocjenjivo, FACE TV!!!
ne bi na bht-u gledao da mi babo igra. sikter
Pored Bahe i Face-a da gledam BHT.Mrš!
http://live.realstreamunited.com/streaming/free-live-video-streaming-bosnia-a-herzegovina-u16-lithuania-u16-basketball-international-tournaments-114921.html
gdje bude baho ja gledam
Koje dvije odbrane Begovića. Aguero nemoćan ovo nisam vidio kako taj brani Bega. MAJSTOR najbolji golman na svijetu vrtiće se ove dvije odbrane dugo dugo.. http://starshd.org/channel4.php
Sinocnja utakmica,drama,plasman u finale,Bahin izvrstan prenos donijeli su FACE TV veliki plus kod svih koji su gledali.Onako nesto ne moze se cesto vidjeti ni na puno jacim tv.Moje cestitke i veceras na FACE u cekam zlato za BiH!
Koja BHT???
Još se uslikajte sa momcima kad se vrate.Bolje pratiti tekstualni prenos nego vas gledati.Jadovi i smradovi.
Svako onaj ko BiH smatra jedinom domovinom utakmicu bi trebao gledati na Face tv a ne na ovom antidrzavnom javnom servisu koji je bezbroj puta propustio ispratiti vazne sportske dogadjaje za nasu domovinu,prenosili su samo one na kojima su mogli zaraditi.Motiv i vecerasnjeg prijenosa je zarada a ne nikakav patriotizam.
zivjela face tv baho i maki nas bht polizite mi jooooja
na BHT i FTV svima podijelit otkaze i restruktuirat ta dva servisa, napravit jedan državni servis koji neće biti mjesto preko kojeg se plasiraju političke agende već pravi servis građana. U ovom trenutku Al-Jazeera za mene ima svojstvo javnog servisa, ljudi izvještavaju objektivno i precizno, uvijek pokrivajući sve strane priče. FACE je OK ali po mom mišljenju im treba stručniji kadar, malo su im voditelji "pogubljeni" ali dobro nadoći će i oni valjda uskoro.
Cim be ha te uzme u svoje ruke, ispehirace sigurno...
Slazem se i sa tim :D
BHT iako ne volim,sigurno ne prenosi sa interneta kao FACE xD
Isto kao u nas.