Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno momci! NAPUNIMO SKENDERIJU !!!
cuj napunimo skenderiju ahahahahahaha pa kad je bila puna kad igra repka osim onda protiv Hrvatske...Nista bez Tuzle lanbo
Sretno , momci !! Zavrsite posao !
SARAJLIJE RAZOČARALI STE... Skenderija jest puna, ima 5500 gledalaca i sve to, ali nema toliko navijača :) U Mejdanu je bilo 6500+ navijača ;) Po ko zna koji put umrtvljena atmosfera na tribinama... Čast izuzecima, onih nekolicina momaka, ljudi, djece... koji troše grlo ne bil' malo digli atmosferu...
Javljam se iz Skenderije,ma svima nam je srce ko sehara , samo da izdrze do kraja.
Stranica gdje mogu rezervisat karte ? I hoće li uopšte biti potrebno rezervisat ?
sretno momcima !
oceuje se neizvesna i teska utakmica a na kraju pobeda favorizovane britanije
Žao mi je što će te zmajevi večeras razočarati :D
mene nece,ja ionako ocekujem poraz ipak je britanija prevelik zalogaj
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ee moja Skenderijo nikad nece biti ko Mejdan ama bas nikad Ako vcrs ne napune skenderiju nece nikad . ima nekih ljudi koji kazu : ma bjezi ba gdje cu dati cenara za tekmu bolje mi je kad ACA LUKAS dodje da idem njega slusati.Volim i ja acu lukasa kad mozete njegov koncert napuniti dvoranu , a kad igra nasa repka onda stvarno jadno . SRETNO ZMAJEVIII.
A koliko vas je uzelo kartu za veceras??? Mojne da budete papci.
@vlado.nine jesam brate. Dres i zastava spremni! Pusa
Danas potvrda plasmana na EP!
Sretno Zmajevi !
ovako I u fudbalu trebaju _ Velika Britanija, a ne te Engleska te Skotska,te Vels.bili bi najjaci. U kosarci su tanki, nadam se I iskreno navijam za BIH.Sretno.
Treba ih nabit jedno 30 razlike pa onda lagano na Baščaršiju na ćevape...
Jebat cemo im majku! Idemo Zmajevi!!!
Nije trebalo igrati u Sarajevu. Ta publika je zasićena sportom i dolazi samo ako reprezentacije pobjeđuju.
Eto, ova pobjedjuje. Rijesen problem....