Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa ovakom igrom biste pobijedili i najbolje. Iskreno se nadam pobjedi BiH! STRETNO!
Hajmo momci iznesite srce na teren veceras! SRETNO!!!
Kad bi Crna Gora ovo izdrzala do kraja da dobije Finsu i Grci dobili Hrvate minimalno polufinale :D
Ako Hrvatska pobedu Grcku, MKD pusta Bosnu i onda se forimira slavenska grupa B!!!
ako uje dobiju grke i mi pbijeđujemo garant i jer makedonci grke ne mogu organski a u tom slucaju prolazi mak.hr i bih
Normalno da nemate ofanzivni i defanzivni skok kad ste otjerali Vardu, a ostali se tako nonšalantno ponašaju pod košem kao da su zombiji. Ako oni idioti Bajramović i Bavčić dobiju veću minutažu, sigurno ćete izgubiti !
Onaj Bajramović je glup k\'o noć, frajer stoji u reketu i ne zna šta će sa loptom. Svašta !
AKO NE POBJEDE NEKA SE NE VRAĆAJU NAZAD, MARŠ TAMO. SVE BI JA OVO U RADNE LOGORE !
Šta god dalje da bude nije ni važno. Nikada nismo pobijedili na EP , a sada smo već dva puta.Sretan sam zbog pomaka BIH košarke , a ako odemo još i dalje to je senzacija. Hrabro momci jer sreća prati hrabre !!!!!!
slazem se enese...
lijepa je.... lijepa jeeeeeeeeeeeeeeee cija li je , ako nije njegovaaaaaaaa lijepa je, najljepšaa ljubicu je , da je 100 put njegovaaaaaaaaaaaaaaaaaa ana mirjana - najljepsa BIH misica ikad.........................:)
izbubicete bos.anciiiiiii hahahahhahahahhahahahahhaha euforija je prevelika hahahhahahahha
dobice makedonija i dobice hrvatska...videcete
Ta priča je bila i do¨\'92. Fino smo bili uljuljkani i uspavani u YU, dok su razne ANU kovali planove. Opet spavamo, a razni dodići i dalje rade na svom planu. I ja radim sličan posao ali ipak vidim. Nažalost, imam i šta vidjeti... Ih da hoće jedan niz od tri pobjede napraviti - to bi bio uspjeh!
mozda 8. ako budes tuzan
ovaj BIH - diplomski rad sastavio. dam sam u komisiji dao bi ti 7.
Nemamo ni ofanzivnog skoka, a slabi smo i u skoku u odbrani. Nemamo agresivne odbrane, nit ostavljamo srce na terenu. Igramo kao p... moramo vršiti pritisak na sudije. Makedonija se plasirala i moramo ostaviti srce na terenu da ih dobijemo.