Nastavak kvalifikacija za EP
12
Bh. košarkaši traže pobjedu u Rumuniji
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ovo pobjedimo, onda smo manje vise se i kvalificirali!!!
sretno momci!!! daBogda pogodili trica ko ja na olimpijadi! xD
jesi stvarno PAPAK !!! Pa pogledaj KONJU jedan ko igra za reprezentaciju. nacionalisto seljacka
kako smo nezahvalni,cuj ne treba posvecivat paznje,SRAMOTA ! VOLIM TE BOSNO
glupane
Ima li igdje prenosa tekme ??????????
I ja bih svasta nesto ali ne moze ! Manite se corava posla i hvatajte se sjedece odbojke ako necete opet roniti suze kao protiv Gruzije !
S R E T N O ZMAJEVI Z A POBJEDU !!!
@ \"pitar\" U pravu si, sport nam je vrhunski na svim poljima. Ne znamo šta ćemo od medalja. Valjda zato što imamo vas vjernika za izvoz. E blago tebi tako pametnom
Nakon onakve sramotne predstave u Skenderiji ne vrijedi im posvecivat vecu paznju
Mi smo selekcija koja daje dosta koseva, a i prima isto tako. Kao sto se vidi na omjeru.
bez vjere u Boga nema ni pobjede....prvi uslov nam je ,dakle da odemo na dzumu :D
@ \"pitar\" Ovo je tekst o košarci, hajvanu! Koga boli ideš li ti u crkvu, džamiju, itd. Ne zamarajte nas više s tim, turbo folk vjernici, novokomponovani srbi, hrvati, bošnjaci. Da malo manje pričate o tome i okrenete se normalnim stvarima i sport bi nam bio uspješniji.
GOLOVI UTAKMICA EUROPA LIGE I SPANSKOG SUPER KUPA www.4fudbal.com Barcelona v Real Madrid Hearts v Liverpool Sheriff Tiraspol v Marseille PAOK v SK Rapid Wien FC Vaslui v Inter Milan Atromitos v Newcastle United Feyenoord v Sparta Prague Bursaspor v FC Twente Ekranas Panevezys v Steaua Bucuresti Anzhi Makhachkala v AZ Alkmaar Slovan Liberec v Dnipro Dnipropetrovsk Slask Wroclaw v Hannover 96 AIK v CSKA Moscow Legia Warsawa v Rosenborg Dinamo Bucuresti v Metalist Kharkiv
sta fali tome,eto ti idi na prije-vremenu misu,radi sta god hoces ! a ako mislis da sam nepravilno napisao grijesis :*
Hajmo Zmajevi,hajmo nacijooo.....danas na džumu i onda cekat tekmu ! VOLIM TE BOSNO !
Bosna je evropski Dream Team :)