Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka vas se sada plasi uvijek neugodni gibraltar...
ma gibibraltar je velesila, greenland je neugodan.
Kao što Srbi slave Srbiju, Hrvati Hrvatsku, valjda bi i Muslimani trebali Tursku?!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pandži i Musi spomenik treba dići! A ovim uhljupima doživotno zabraniti da igraju košarku, sve levat do levata, neko im je trebao reći da smiju dati koš :D
Srbija bronza!!!!
@NemaBilborda Србија брозна а нигдје вијести... Мени свеједно али примјећујем да се с друге стране о успјесима сусједа увијек извјештава, што је љепо, и треба тако... Уз пут буди речено, за оне који не знају са овом бронзом у Бања Луку, а самим тим у Српску, А самим тим и у БиХ ће стићи три олимпијксе медаље... Те медаље ће нам донијети, Саша Чађо, кошаркашица, Јадранка Ћосић Тркуља, тим менаџер репрезентације Србије и Бранко Стојнић, физиотарапеут... Хвала им до неба!!! :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ha ha ha vidi debelog Jordana na slici a umislio da je Jabar! Naši ko mravi oko njega. Jbt nas uništavaju i poluamateri u košarci. Hrvati a da ne govorim orlovi su svemir za nas.
Tako uvijek bude kada se igraci biraju ne po kvalitetu, vec po kljucu i raznim stelama i preporukama. Ima djece koja igraju tri puta bolje od pola onih koji su bili u Poljskoj, ali nisu pozvani.
Sve je dobro dok i seniori ne riknu!
Ovi momci ne znaju bolje igrati j nije ih poka trebalo ni pozivati. Ima djece koja puno bolje igraju od njih.
Bravo cure! Ponosni smo na vas... ovih dana lijepo biti Srbin
nek je bar jedan dan lijepo biti srbin. U ostalig 364 je samo sramota
Srbija bronzanu!!!!
jos malo pa ce samo istati poturceno 23%
znas da si u ku'rcu kad od estonije izgubis...
poturice
Proklet bio ko zaigra za poturcenu BiH
ono kad srbin koga su turci ziligu 500 godina prica nesto. Jadan ne bio, pa erdogan ti je rodjak po ocu
Konaković, Mahmutović i Stojanović su nešto najbolje što se moglo desiti u BiH košarci od rata na ovamo, ali nažalost narod nije mogao progutati njihove stranačke pipadnosti i imamo to što imamo...Meni je samo dovoljan primjer Mulaomerovića, jednostavno najgore moguće rješenje smo dobili, kao da neko namjerno hoće da unazadi BH košarku!!! Razumijem da u mlađim kategoijama dolaze nove generacije, ali otkud baš da u MAhm.KOnak.SToja, eri da budu skoro sve kategorije predobre..
Bavcica na centra da pomogne kadetima.
*odmogne
Jedino sjedeća odbojka tu su nenadjebivi.
i nista manje bitno razbujanje kokosa...
@skywalker5 Ispijanje kahfa takodže.
Tuga