Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja vjerujem barbaricu ima vise nacina da igra ali ocito nece,
@pashapasha nemam prostora doveo bih
@pashapasha mislio sam da si pametan izvini
Ne razumijem ljude. 90% konentara je inače teška negativa i pljuvanje po svemu i svačemu pa i ovoj državi, kakva je takva je. I onda neko ode iz države i gradi karijeru vani... ljudi ga počnu pljuvati, i to oni isti što pljuju po ovoj državi svakodnevno.
Drugacija je malo ovo situacija, brate sportaš si, radis to sto volis, super si placen za to, ne kopas kanale po bosni nego trebas doci i odvojiti par sedmica znoja i truda da bi igrao za reprezentaciju, a tebi mrsko papire izganjati (koje ne bi ni morao ganjati da nisi htio vecu platu u njemackoj, ali eto neka si, bolje za tebe)...
Đedović je pametan momak sa BiH pasošem nisi nigdje prispio sa Njemačkim bogami jesi šta treba da se zajebava sa repkom koja svakako nikad neće nigdje otići da bi mu "raja" rekla da je patriota ovako fino švapsku šaru u padže i uživa
Vecina vas je fol patrioti a da mozete sad bi za njemacku otisli . Budala je i jedan nas sportista koji moze da ode a to ne ucini . Tranirao sam jako dugo i znam o cemu pricam , samo budala moze smatrati da je duzan nesto ovoj zemlji kada je sport u pitanju . A svako ko ima drugacije misljenje moze me demantovati kada bude imao punu torbu medalja i pehara .
Ma ko si ti da nekoga nazivas su*kom, mamicu ti
Bošnjacima nikad niko neće valjati. Imaju pamćenje kao ribice a ni mozak im nije veći ništa.
Evo sve da kazemo da je tacno to sto ovaj gospodin kaze, svi zaboravljaju koliko dugo je Djedovic igrao za BiH, finansirao savez, i finasijski ispastao zbog igranja za BiH, dok nekolicina nikad nije zaigrala za BiH nego cak sta vise, igrali su za druge zemlje, Slovenija, Hrvatska Turska...sta je s njima??? sta ste se okomili na Djedovica, pustite covjeka na miru. a da ne kazem, koliko ste vi (savez) uticali na tu njegovu odluku, mozda ste vise krivi nego on!!!
Cekaj, pa dosadilo covjeku, koji je mladi IGRAC!!!!, da radi i placa ono sto jedan ozbiljan savez treba da radi. Da li bi ste vi gazdi placali racune za struju, sluzbeni auto sa gorivom...?? Zasto onda Nihad ili bilo koji kosarkas to treba da radi? KSBH upravljaju politicki pijuni koji su pozicije zaradili dobrim zalaganjem u stranci (citaj: lijepljenjem plakata pred izbore) Oprali para i para, zavalili u dugove, unistili sto se da unistiti i sad je kriv igrac koji nece da to placa?!
ko ga *ebe ne treba nokoga moliti da predstavlja svoj zemlju
Naporne su i duge pripreme kosarkasa za kvalifikacije. Realno gledajuci nema se sta zamjerati igracima ako se i ne odazovu na poziv pogotovo poslje 28 ili vise godina. Dao covje srce kad je igro pare davao i da ispadne papak radi ublehe iz saveza.
Teško je prihvatiti da je drugi najbolji igrač reprezentacije pripremio ovakav izlaz. Samo treba shvatiti da ozbiljne pare u evropskoj košarci ima desetak ekipa koje non stop igraju euroligu a za ostale gdje spada i Đedović je kikiriki. Momak je dao bar dva poštena ciklusa reprezentaciji i uvidio da je ono što smo pružili protiv Litvanije maksimum. Poslije toga sve će ići dole i vjerovatno ćemo godinama biti na dnu A divizije i u vrhu B. Odlučio riješit egzistenciju.
Momak nije lud,ako smo popljuvali Mirzu Teletovica koji je igrao za BIH 15 godina,najboljeg tricasa sa klupe NBA svih vremena i covjeka koji je igrao za BIH iako je imao smrtnu povredu radi Muse talentovanog momka koji treba tek da se dokaze i kojem je pitanje da li ce imati karijeru kao Mirza.Zasto trud?A KK Bosna ionako nije forsirala momke patriote istinske koji nisu igrali za pare vec za ljubav vec momke koje je samo para zanimala.Sami biramo nesrecu svoju i sami se gusimo u njoj sada.
Eh sinoc ti je fantasticno odigrao toliko hvaljeni Mirza. Ne moze taj u ozbiljnoj NBA ekipi ni vodu nositi. Juka je vec sad bolji od njega.
Ma neće da se zamjera treneru srbije kod kojeg sve rjeđe igra.Ipak je on iz istočne bosne.
Manta on jadni narod , 3 god.bi ja ak eto zajebo se ,nedaju mi , hocu da igram..... smrdo obicni , Stipanovic moze njemu mrsko . Da je rekao odma oprastam se vozdra niko ne bi zamjerio , hinjaski je ovo uradio i zato je ovaj u pravu
treba saslusati obe strane pa tek tada komentarisati....ne branim ni jednog ni drugog al lopovluk i lazi su na sve strane....
Drug imas na sportsport.ba odgovorio je Djedovic, u sustini rekao da je sve istina sto je Dubravko naveo, da postoji način da igra za repku i da zadrzi njemacko drzavljanstvo, medjutim "njemu ne pada na pamet da on to ganja". Pa necu ja ganjati mater ti *****!
Svaka cast na ovom postenom upoznavanju javnosti.Njemu puno srece ko i svima onim koji su otisli odavde.Ja cu reci uvijek da onaj kome je ova zemlja sve da sr netreba puno uvjeravati u to.Primjera ima hrpa od Barbareza preko Dzeka pa do ovog sad momka koji ceka BiH papire ne mogu imena da sjetim
Ovakvim likovima treba zabranit povratak u BiH. Treba im oduzet pasos BiH i sve nekretnine u BiH oporezovat kao strancima.
Pa i jest pravno gledano stranac. Pasos je dao vec.
@saibaba Taman tako, Momak ako si Nijemac, bujrum u najbližu Službu za strance, plati poreze na imovinu i TIŠINA !!!