Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E svasta, pa za pola godine moze svasta biti, gdje cete sad pricati o povredama, kao da znate da ce i u narednih pola godine Keno imati problema s istim...za to vrijeme se moze apsolutno oporaviti i od npr operacije koljena, a kamoli tih sitnih povreda uzrokovanih napornim treninzima i neodmaranjem...izvlakusa cista ;)
Keno jade jadni, sinoc dajes 20 poena u euroligi, za pare nisi povrijedjen, a vec se vadis za ljeto...eh skote jedan prodani...