Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma trebamo biti realni, ovo je naš maksimum, možda se desi neki trenutak timske genijalnosti da malo bljesnemo.... ali to je to što se nas tiče
100% da eurobasket nije prosiren sa 16 na 24 ekipe, zaigrali bi mi moj kardan ikad i na ijednom prvenstvu!!!
@sickle_and_hammer: šta pričaš ti, pa bili smo prvi u kvalifikacionoj grupi za Eurobasket 2013?!?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Srbi ubise Litvance, tesko nam se sutra, a i u nastavku jer je Crna Gora pobijedila Makedonce koji su nam godinama nesavladiva prepreka, tako da ako ostvarimo ijednu jedinu pobjedu bice dobro.
Ništa se ne može reći sa sigurnošću, svako svakog može da pobijedi,dakle nikad se ne zna!!
Pa ko sad ovdje priča o pokeru?!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Evo boga mi ni danas protiv srbije nikakva igra ..
4 asistencije u citavoj utakmici..to nikad u zivotu nisam nigdje vidio...znaci za 40 minuta 4 puta poenima je sljedilo dodavanje...ostali poeni su "karambol"
U Sarajevu je otkazana sjednica Skupštine, između ostalog zbog toga što su Konaković i kolega mu otišli da gledaju utakmicu. Nema kvoruma. Čim je to rečeno ja sam znao da će naši izgubiti jer SDA donosi nesreću.
Obavještavam sve prisutne da je Aco Petrović nakon sinošnjeg poraza, kupio moju novu knjigu pod naslovom 7 tajni uspjeha. Danas Srbija sigurno pada :)
croatherc (komentar 1): "kad BIH izgubi meni praznik" croatherc (komentar 2): @milo kad tvoja zemlja nema uspjeha , radujes se porazima susjeda ja nemam komentar :)
Nista se ne zna ,samo je jedno izvjesno da tesko koga mozemo dobiti!
Eh povrh svega FTV mi pokvari ćeif KAO I UVIJEK NA SVAKOM SPORTSKOM DOGAĐAJU, BILO DA JE FUDBALSKO SVJETSKO, EVROPSKO ILI DRUGO, LJUDI SU TOLIKA TELAD DA NE ZNAJU SINHRONIZIRATI 'SLIKU I ZVUK'. Povrh glasa spikera koji konstantno kao da plače i kroz suze izvještava, papci nisu uskladili zvuk i sliku tako da nam već unaprijed uplakani spiker govori jel bio koš ili ne!!!!! OVO ELEM DA SE IGRA U AUSTRALIJI PA DA DONEKLE SHVATIMO, IAKO PRAVE TV KUĆE TO SEBI NE BI DOZVOLILE I DA SE IGRA NA 'MARSU' A NE U SLOVENIJI. PA PAPCI MOJI SA FTV-a, POSTOJI STRUČAN KADAR ZA TE STVARI, NEMOJTE ZAPOŠLJAVATI SAMO SVOJE ROĐAKE KOJI SU 'MOLERI ILI ARMIRAČI' DA BUDU TONCI NA TELEVIZIJI.
Citam danas negdje, kazu nove lopte i kako bi to moglo dovesti do jako malog broja koseva na tekmama. I ja opet ne odoh da odigram kakav tiket...na zbroj koseva naravno :). Jbg
istina
Sta ces na europskom kad nemamo 10 podjednako dobrih igraca, i ovih 5 sto imamo iscrpili su se na pripremama. Nema adekvatne zamjene i tu ti je kraj. Ali ima nade ako prorade Teletovic 22+ koseva, Zak 18+, Dedovic 20+ naprijed Zmajevi
Otkrio Ameriku, da nam on nije rekao mi to ne bi znali. Sutra nam ne gine gang-bang.
kad BIH izgubi meni praznik
nije mi zao sto smo mi izgubili,koliko mi je drago sto su kroati popusili
mi smo nula u kosarci a vi ste nula u svemu, osim u sjedecoj
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ja mislim da ce sutra srbija pustiti bosnu..njima to neznaci puno a bosni ce vratiti samopouzdanje :)
sutra cemo vas mi srbi zgaziti trideset razlike,bice oko 200 banjalucana u sloveniji,ole
ti si konj ti nisi srbin.........ti si pravoslavac kao i grci,rusi itdd......banjaluka je u bih,tebi je na licnoj bih,na pasosu bih......a ti sto se mene tice mozes u mislima biti sta hoces,zao i te je.ole
80 posto banjalucana harise ima srbijanski pasos ako nisi znao,cujemo se sutra poslije utakmice poturice
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tesko ce bit sa Srbijom sutra,tesko.ali jbg imaju Ivkovica....
a za koga ce navijati banjalucani :)
Pozivamo gledaoce da sutra u 17:45 prisutvuju spektaklu.