Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U vrijeme te stare garde se i islo na Bosnine utakmice i ne samo kosarkaske vec i rukometne. Zasto se ovi mladi navijaci ne ukljuce malo il im je samo do divljanja.
@veleslalom vise na drustvenim mrezama, nemaju vremena :-(
veleslalom moj oni ne znaju ni šta je KK i RK Bosna. njima je idol narkoman koji na tribinama skače i tuče da bi u svojim maloumnim glavama bili neko makar 90 minuta
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Hoce li Konakovic dolaziti na utamicu ? :) mogao bi i on malo privatnu kesu odrijesiti..
Fino je dici glas a sta je to stara garda Hz ? Uzimali ste i preprodavali besplatne karte hocete ponovo ?
Nabijem na splovilo sva ova negativna govna. svi lagano u Laktase igra Dodik kolo.
UGASILA SE ABD
ugasio ti se materi zivot, insalah
Dolaze i stari Manijaci KK Bosna je Nas gradski klub.
Pa gdje si Đine momčino. Samo mi još nije jasno zašto ti kao stara generacija napravi onu frku prije par godina i otjera Paju iz FK Sarajevo. ZAŠTO?
horde krepalih gowwana.
Zna li neko gdje je KIMUN????
Tako je Dzine,Cvila dolazi! GANG EVIL
Stop bukvalnom prevođenju!
@hvac Baš tako. Evil Hordes nekako zvuči bolje :)
E da nam je još Jefa sa kišobranom.....ko nekad u mirna doba.
Mole se svi dobri ljudi da pomognu jednom covjeku sa Dobrinje 3 ( Sarajevo) Covjek je napisao na papir i zalijepio na vrata haustora da mu treba jakna za zimu i obuca (43-44) Broj tel na koji ga mozete dobiti 061 826 412. Covjek se zove Safet. Sarajlije pokazite humanost, ja sam ga zvao, covjek nema apsolutno nista :(
Koja je ulica na dbr ?
@UVBA Ne znam nisam pitao, nazovi ga ako hgoces pomoci.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nadam se da ce igraci FK Sarajevo i igracice SFK 2000 platiti ulaznicu i samim ti podrzati nekadasnjeg evropskog prvaka.. Isto tako bi i televizije koje izvjestavaju mogle odvojiti 30 sekundi za neki promotivni spot koji bi vracao publiku u dvoranu.. Bio sam u punoj skenderiji na utakmicama Bosne i zao mi je sto to vise nije ni dio onog sto ne bilo
Ne vjerujem da na svijetu postoji gore ime za navijačku grupu od ovih Hordi zla. Da je bilo samo Horde, bilo bi perfektno ali spominjati zlo u nekom sportskom kontekstu je dublje od samog dna ljudske gluposti. Nemojte mi samo spominjati činjenicu da je to iz Zagora jer to nema nikakve veze sa mojom konstatacijom... Znam da ću dobiti milion minusa ali i to nešto govori.
Zato se Manijaci recimo zovu po dobrom. Inače termin "manijak" znači humanista, pacifista i sl.
@Nemesisi Navede ko je vama bratska grupa izvan Balkana????
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
K.K. Bosna nikad nije bila gradska već bordo-bijela kurva pitarska. Meni taj klub nimalo ne paše jer sve što nije plavo nije ni naše! Gasi se! eto sad lupaj minuse slobodno
Vazda ste bili papansko - đikanski klub. Simbol grada je KK Bosna, a samo dušmanin može reči takve stvari.
@UVBA Ne razbacuj zalud riječi. Došlo (papak) ne shvata značenje Bosne Sarajelijama. Bosna ne znači ništa Sarajlijicama a Sarajlijama znači jako puno.
HORDE ZLA !
Opet sve po narodu. Što publiku nisu zvali kada su dijelili te milione da i publika malo hajruje. Tipično balkanski. Kad potrpate ove što su napravili dug u zatvor, jer su ukrali a ne zadužili se, onda očekujte publiku. Kad god zapne udara se na emocije i poziva se narod. Strašno je što se dešava s KK Bosna. Tragedija!! Ali nije publika tome kriva, ne možete vi od ulaznica vratiti dug nikako.