Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbiji nema citave prve petorke skoro, kanadi jamal ne igra, svima neko fali pa sta.. Spustili ih na zemlju prvo Srbija pa sjeverni susjedi
Srbija nije igrala sa USA 😂
Za ove sto kazu da je ovo americki sklj tim, vi nemate pojma o kosarci ili ste jednostavno zaljubljeni u Ameriku pa lupetate. Cetri igraca iz ovog tima su Allstar igraci , vrh NBA kosarke a Edwardsa u NBA zovu i novi Jordan. I ovo sto nisu Allstar imaju proseke koseva 15-20 po mecu. To je jedima istina.
Kanada zasluženo, bravo Kanada.
Sto se tice SAD vidimo se na Olimpiskim igrama
Boli amerikance briga. Za njih pocinje uskoro predliga NBA
Oni samo Olimpijske igre igraju i tu pošalju nekad lijevi sastav.
Samo vi pravdajte ili omalovazavajte Amere, ali ono sto su poslali nije bilo dovoljno za medalje. Kosarka se razvila u svijetu i svaka nacija danas ima NBA igrace. Mozda kosarka u SAD nije pratila razvoj, jer i u NBA dominiraju u mnogim timovima evropljani. Vidjeti ce mo na olimpijadi imaju li sta bolje poslati
Ameri ce na olimpijadu dovesti bolestan tim, sp je za sitnu buraniju
Nisu najbolji igrači koje USA ima, ali su trebali biti najbolji na prema svim ostalim igračima. Znamo koliko svakoj ekipi znaći samo jedan NBA igrač, a ovi imaju tim sa svim NBA igračima. Najveći problem ovog tima je što oni uopće ne znaju igrati odbranu, da li je to tako u nba ili nije, ne znam jer ne pratim. Al ono što su pokazali na sp je katastrofa.
Ma ljudi došli sa osrednjim timom. Njima ova takmičenja ne znače previše.
Ne bih se složio da će Amerikanci sve razbiti na olimpijadi. Sve najveće zvijezde su im u poznim godinama (LeBron, Stef Kari, Lilard, Dejvis, Harden, Irving). Njihov problem su centri i krilni centri i zaštota reketa. Jedini dobar nazovi centar je Dejvis a i on je ograč od stakla. Pa Amerikanac im nije bio MVP zadnjih 5 godina. Oni nemaju više igrača ni blizi Šekila ili Dankana nekad a ni na vidiku. Najbolji u NBA sve stranci. (Jokić, Janis, Embid, Luka, Sabinis,)
Amere ne zanima svjetsko prvenstvo i zato redovno pucaju. Tu se odazivaju dobrovoljci igraci da putuju malo. Time zele da FIBA takmicenja omalovaze. Ameri su davno rekli da su jedino Olimpijske igre svetinja gdje se pokazuje ko je najbolji. Tu dovedu najjaci tim potvrde zlato i vozi dalje. Sve ostalo je suplja prica ostatka svijeta da su kao njima nesto dokazali porazom van toga. Samo NBA i Olimpijske igre. Uzmite im zlato na OI pa se onda javite.
Koga briga sta Amere zanima??? Ne vrti se svijet oko Amera. Dosli su, ispusili su, vozi dalje
Ko da im uzme zlato, države od par miliona stanovnika protiv 50 američkih država
Da su ameri u punom sastavu iz NBA nebi bilo nikoga ni na mapi. Njih ovo takmicenje ne interesuje poslali su u igru obicnu buraniju.
Nekako sa odlaskom Pat Riley-a i te plejade, otišla i je sva maštovitost košarke u NBA. Samo poeni i sila, bez igranja odbrane.
ne reprezentuju ovi igraci NBA jarane upali sljedece godine olimpijadu pa ce ti sve bit jasno
Zato ce na olimpijadu dovest najbolji mogući tim. Redeem team 2.0