Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad bi ovom lakocom osvojili sp, sa ž timom to bi bio poraz evropske kosarke
Zar to vec odavno nije jasno ?
Egal bi bio kad bi igrali npr USA protiv reprezentacije Evrope..
Nema njima težeg puta, uvjerit ćete se i sami. Btw francuzi i australci nisu nista lošiji od srba.
Ama Srbi na prvom ozbiljnom protivniku 13 razlike popušili. Amerikanci uzimaju, davno sam rekao... Jedno je samo sigurno, Srbi neće uzeti titulu.
@MuadDib1 ...odlicno igra srbija...nadam se da je to samo bio los dan i malo olako shvatanje utakmice....a i vidljiv je bio nedostatak jokica....sad se moraju zaista uozbiljiti....glavni igrac ne smije sebi dozvoliti takvu glupost da na pocetku bude izbacen sa utakmice...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Srbije??? HAHA... pa ti su vec na putu za kuci... HAHA
Francuska je jača od USA. Srbi su pustili Španiju.
Eki. Ko biva mogli su izabrati Španiju, jer ona je slabija od Srbije, iako ju je upravo dobila (!?). Klix gluposti nikad kraja. Sve je to ionako šuplja priča, jer Ameri ne gledaju uopšte s kim će igrati, već da pobijede sve redom. Ko što i jest normalno.
Na osnovu do sad prikazane igre, u finalu bi se trebali naci Spanija i pobjednik iz utakmice USA vs Srbija. Mada mogu da iznenade Francuska, Australija i Argentina. Bice zanimljivo; Spanija kao tim djeluje komaktno ka i USA dok se Bodanovica namece kao super zvijezda koja moze povuci cijeli tim do kraja. Uglavnom ljubitelji kosarke ce da uzivaju...
Mene kao Srbina samo interesuje taj mec...Izabrali smo da golom guzicom idemo na zlato preko trnja!Put sampiona je takav...SRBIJA JE SAMPION !!!
@janjicarML Pa volite vi da vas bodu u guzicu.
E fakat smo mi stoka nevidjena... Ublehe, komsije su nam i o sportu je rijec... Nek su izgubili i ja im od srca zelim da osvoje prvenstvo, bice gadno al vjerujem da mogu! Imaju ekipu a zna se ima i lijeka za nafirane amere. Zonsku odbranu ne znaju probit a imaju ekipu skuplju od pola repki sa SP!
@BosanacYokBosnjo puši kitu đikane
@BosanacYokBosnjo Eki ti Bosanac. Idi to materi pričaj... znamo te koji si.
Ko je god posao preko Srbije ,nije se dobro proveo . Vidi pod : rimljani ,vizantija, kratasi,mongoli ,turci, austrija,njemacka, nato .
legendarni leandrinjo barbosa mijesa i baca amere ko bekane, steta sto coek ima skoro 40 godina pa ne moze sam
Jel se BIH direktno plasirala u finale dok ih nema u ovim grupama?
francuzi bi mogli da tuknu amere...veoma moguce...bit ce to utakmica egal.....
Aco je legenda.. Kad se samo sjetim Litvanije i trojki Teletovica s parkinga..