Košarkaška reprezentacija
0
Aleš Pipan novi selektor Makedonije
Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Htjedoh reci ako NE krene Teletovica, djedovica... Aco voli da mu amerikanci budu playevi nego ljeba se najest, jos ako su dobri u igri 1 na 5...uh sto on tu taktiku obozava. :( Fakat tuga od toliko trenera sa potencijalom dovelo bas njega, a jo gore sto se raja pali da je napravio uspjeh na kvalifikacijama
Nikkakvih vijesti o "uspjesima" cedevite pod dirigentskom palicom Ace Trice, tj naseg selektora. Srecom pa se narod u Bosni slabo razumije u kosarku i da se aba ne prati jer nema klubova iz Federacije tj iz glavnog grada inace bi se javnost vec odavno zapitala koji maloumnik iz saveza je doveo Acu Petrovica za novog trenera. Jednog od naj limitiranijih u regionu. Znaci Jedva za milimetar sposobniji od naseg Sabeta, znaci opet nista od stategije za evropsko prvenstvo kod ace postoji samo run and gun. Ako krene teletovica djedovica...raspastcemo se u prvoj ozbiljnijoj tekmi.