Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidjet cemo jel mu bosna sve za dvije godine kad bude odlucivao gdje ce igrati...
.. Svaka cast Ado... samo naprijed.... ! P.S. Sta je vama ljudi, jeste li normalni ?...Kakvi su to negativni komentari za dijete ? .. Sitne duse, pokvarene.
Pricate gluposti, a ne poznajete momka. Gledao sam par snimaka i veoma obecava. Koliko znam svake godine je u BIH i to na kosarkaskim kampovima, a sto ga neko nije odabrao - valjda sto mu roditelji ne zele platiti ljudima iz KS BiH ili sto ne zele da mu Dino Konakovic odredjuje, koja ce ga menadzerska agencija zastupati. Doduse sa novim vjetrovima, koji su zapuhali ove godine, mozda i dobije poziv.
Adnanu mnogo uspjeha, sreće i zadovoljstva u sportskoj karijeri, a roditeljima puno ponosa što imaju takvog Adnana žele, Jozo, Faketa, Vlatka, Željka i Said.
Ma ti nisi ni B od bosanca, sta te ima ko kontaktirati jedes g..... Takvi Bosanci nam i netrebaju.
Jeste vi glupi? Dijete je Španac vidite da nema uopće Bosansko državljanstvo, a to što se zove Adnan nista ne znaci. ipak podrska mladom talentu samo napred.
Cido ce na cevape, i titivra se u spaniju da grai bball, kakav odzak i pih
meni uopste nema bosansku facu, ako je to bosanska faca ond u mene nije, ali je zato u mene bosansko srce, a u njega nije, ali nemoze on nista za to mali je tamo roden i tamo je uzrasto i tamo ima drustvo, mislim da ga malo mozda i nista neveze za bosnu i tako da nece igrat za BiH.
Otac mu neodoljivo podsjeca na regularne spance, dok s druge strane mali bas ima facu Bosanca.. Sve najbolje mu zelim!
Ado legenda samo nastavi i dodji vam nekad u odzak basket da poigramo :)
Ado svaka cast samo nastavi istim putem. bez obzira je li bosna ili spanija samo da ti postanes veliki igrac. i bice dobro i tebi i tvojim najblizim i bosni i spaniji i svim onim sto vole kosarku. malo ko moze da se pohvali da je veci bosanac o tvojih roditelja. probacu da te dodjem i gledam u latvilji na ljeto
a sta mu je to bosna pruzila nabijem vas na ..
evo ulazem 1000 KM da Omeragic NIKADA nece poigrati za BIH. Svima puna usta Bosne, a i Hercegovine, a za Spanjolsku se igra
samo naprijed mali....Ali cuj babe...veli malom je Bosna sve , pored one ljepote na Tenerifima ili takvog grada kao sto je Barcelona. Valjda i Odzak ima svojih kvaliteta, plodno zemljiste za oranja, samo da se od mina ocisti...mali, ostani ti tamo, ovdje ce te popljuvati ako budes za nas igrao, a tamo u njihovoj repki ti Spanjolci nikad nece navaliti pritisak na ledja zbog drugacijeg imena, kao sto Mirotic nikad nece biti kritikovan kao Rubio ili Calderon...
tot ti je neki spanac napraio dijete, vidis kako izgleda, napravi dna test ne daj se