Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"...Protiv Makedonije ćete vidjeti sasvim novo lice ..." A koliko to nasa preka ima lica???
Trece lice jednine
Jos jedna dobra vijest. Sead Kolasinac sredio drzavljanstvo...
gdje si procitao
danas na pauzi :)
Kakav crni Fenix, protiv Makedonaca slijedi bolno prizemljenje. Makedonija nas redovno uzima zadnjih 5 godina, a sad su razbili Srbiju, koja je prije toga razbila nas, a pored toga Makedonce vodi Slovenac Aleš Pipan, pa ce sigurno igrati disciplinovano kao i protiv Srbije. Jednostavno jos uvijek nismo dorasli prolasku dalje, hem nemamo znanje i kvalitet hem nemamo discipline.
hahaha novo lice opet
kakve su ovo izjave, ko da smo osvojili svjetsko prvenstvo???doduse pobijedili smo oslabljeni tim CG, tu je to negdje...
ova kosarkaska repka lici na fudbalsku dok je nije Pape preuzeo. Pobjedis favorita izgubis od ausajdera, kad izgube svi vjeru u njih oni pobjede i vrate nam nadu da mogu dalje, a kad treba da pobjede oni izgube i opet na isto se vratimo, Mentalno su losi pa nijedna konfuzna situacija u utakmici a vecinu smo ih mi stvorili nije u nasu korist se zavrsila. Ima potencijala samo treba neko da to poslozi i uvede reda.
Tek danas mi je postalo jasno zašto Teletović grije klupu u Netsima
koliko to lica imamo ??? hahahahaha
Neznam mnogo o kosarci jer je nepratim Ali cuo Sam da je on Kak dzeko sto je za fudbal Ali bez zajebancije meni ovaj teletovic lici kao mravac kad igra fudbal.,.HAJMO SAD PODERATI SLOVAKE
Raja imal negdje snimak tekme da malo gledam dok ne pocne utakmica?
Kutiju sam ispusio radi polaganja i mirzinih pokusaja. 4 od 18 u jednom trenutku? ...covjece ne mozes trenirati na prvenstvu. Ne moramo proci dalje uopste, ja bar ne trazim to nego zalaganje i do granica izdzljivosti borbu. Teletovicu, iskupio si se u zadnjim sekundama kada si se bacio za loptom, hvala.
Aco - Phoenix ! : )
Kreten cijelo vrijeme je psovao i ono sto se bas nesmije. Hvala dragom bogu da meni nije trener jer bi mu pljusno samarcina da zapamti za cijeli zivot. Kreten glupi.
Tu nisu ljudi radi akademskog jezika, to je sport. Kurtoazija je na drugom mjestu pa lijepo odi tamo pa tespihaj ili se molim, ili sta vec hoces.
Debil je cijelo vrijeme psovao boga, nema to veze sa akdemskim jezikom. I samo pucajte crvene rukice, al' ja ostajem pri svom. Ovom se majmunu treba zahvaliti jednom zauvijek.
vjeruj u nemoguće
Sto se Aco nayeba mayke zapisnickom stolu! Dosta nas je Fortuna handrila jos administracija pocela MARSSSS! To Aco Aco Acaneeeeeee! Radi ovakvih pobjeda i trenutaka se gleda kosarka!
neko rece acini zmajevi??aco ce biti i otici zmajevi su zmajevi!nasi!