Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo treba pratiti a ne one fudbalske manekene od kojih se izgleda nema sta vise ocekivati
Svi u Skenderiju da joj vratimo stari sjaj i da podrzimo pozitivne pomake u nasoj korarci..
dosad losa igra, plejmejker zvani crnjo ma nidje veze ba sa kosarkom
Kome se ne daje cener da gleda 1 NBA igraca + nekoliko igraca iz Euro lige uvijek za 7-8 kerma moze vidjeti igrace Sarajeva i Zelje kojima je krajnji domet 1. liga Moldavije i Azerbejdzana, 2. liga Rusije, 3. liga Austrije
Turski dio federacije(23,56%)nema nikakve šanse u utakmici protiv Latvije,mada su se osilili i podigao im se rep poslije pobjede nad Hrvatskom.Oni nisu svjesni da im je Hrvatska pustila utakmicu,a i sudija im je pustio da prođu.Trebaju se samo sjetiti KAKO IH JE SUPROTNO NADIGRALA REPREZENTACIJA SRBIJE.Latvija će biti superiorna nad poturakistanom(23,56%)kao i Zeta iz Golubovaca nad Sarajstanom.
cuj 10 .. pa ne dolazi mi dream team nego latvija .. bosi ljudi igraju cc
\"Prema mom sudu, imamo najmoćniji napad u Evropi, igramo brzo.\" Pretjera ga malo!
trebo je parter biti cener, a tribine pet - sest kerma... pa bi onda atmosfera se dovela do usijanja
e jebiga da ste bar stavili pet kerma karte, ovo je puno fkt valjda otic na pivu prije i poslije tekme, plus cigare, plus i mozda pojest nesto itd, otkud mi trajcika ?
Ma najjaci smo , svi u Skenderiju
SRBI SM.RDE !
Ovo ću da gledam i želim im puno sreće. A što se tiče nogomet.utakmice,samo ću pogledati na kraju rezultat,pa ako naš pobjede gledam rahat reprizu. Jer će mi u suprotnom otići živci,a Ramazan je. Sretno svima, i ako Bog da pobjedite više.
bez izgovora, svi na tekmu!!
Košarkaši savez čini sve kako bi utakmicu organizovao na vrhunskom nivou. Već su poznate cijene ulaznica za utakmicu. Tako će se ulaznice za parter plaćati 15 KM a za ostale tribine 10 KM. Ukupno će se u prodaji naći 6.000 ulaznica a Savez očekuju da će dvorana Mirza Delibašić biti popunjena do posljednjeg mjesta. Cijene su po meni realne ako idemo da su karte na kosevu i grbavici za premijer ligu 7-8 KM a znamo sta na tim tekmama imamo za vidjeti...
Jeli 15 KM za parter ili za tribinu.. Ako je najjeftinija karta 15 KM onda mene nece vidjeti a isao bih 100%.. Nece valjda navijaci placati Acu i co.
Nemoj tako. I fudbaleri su nam donosili dosta radosti. Nadajmo se da ce konacno i oni proraditi i plasirati se na predsojece prvenstvo ..
Imate moju podršku, mada ste pretjerali sa cijenama. Ulaznica 15km. 4 puta i 60km. Ako povedem sina, eto nas na 120km. A niti su Francuzi, Španci, nego Rumunije i Holandije. Da ne govorim o opciji paket karata sa popustom (plati 3, gledaj 4) obzirom da se sve igra u Sarajevu. Zakazali su totalno po pitanju komunikacije sa navijačima.