Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve ispriča a ne reče najvažnije: Koliko diže na benču?
Momci su danas pukli. Ganjaju trebe sa misicima umjesto sa oblinama.
Lijepo je kad zensko drzi do sebe i da trenira al brate da joj ruka bude veca od sise nije zenstveno. Jos kad ona to forsira da tako bude,drugo je kad ima prirodno male sise.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Koji zagori u komentarima da čovjek ne povjeruje :-D
Svaka cast djevojci i treba lijepa djevojka da vodi brigu o fizickom izgledu. A ruznim djevojkama sto kace slike na fb iz teretane porucujem: NE moze teretana da ispravi genetiku.
Ko kaže da bench nije za žene? Klix, Kao i vecinu drugih gluposti koju mozete i ne mozete zamisliti.
Dok se sport zvao "dizanje tegova" nije bio atraktivan dotjeranim djevojkama. Ali sad je "powerlifting" pa je tako cool :)
PENDAVA PENDA, eto to je ova bumbatre. FUJ.
Po meni ni malo zenstveno. Ali eto ako je to nesto sto ona voli, niko nema pravo da je osudjuje. Nek je sa srecom. :-)
ova je opasna,nije radi mene nego radi malog!!!:)
ko bombona. razvalio bi je
Vesnica izgleda neki adrenalinski Junkie, gledam po FB, bila je u fazi furanja na zenski ragbi, sad dize tegove...joj kolko se samo lozim na ovakve :)))))
Ja kažem.
Nabrijana kujica :)
Cura je prelijepa :) Slažem se da treba vjezbati, voditi racuna o izgledu ali brate kod nas iz krajnosti u krajnost. Pomalo mi je degutantno kod djevojke vidjeti nabijene quadricepse pogotovo na kraćim nogama. U zadnje vrijeme muskarci sve više vremena provode u solarijumu a djevojke dižući tegove.
šta hoćeš da kažeš ??? Predznak sudnjeg dana ?? Neka cura vježba, diže, trči, bilda... bolje to nego šmrkat i visit po kafanama... Neka cura koje vježbaju nek' služe za primjer kad se poguraju dva frajera da riješi problem :D Vesna respekt!!!
Ma sve je uredu,i ja sama vjezbam ,trcim ,radim s manjim tegovima.Ali sam opet za to da se sacuva zenstveniji izgled. Na stranu muskarci koji pumpaju bicepce,tricepse,leda a nozice kao dva prutica.
prelijepa, obrazovana, uspjesna.... ako je istinita ona izreka da se suprotnosti privlace mozda imam neke sanse kod nje...
Joj komentatora i komentara blesavih. Cestitam djevojko samo naprijed i izgradices karijeru, mani se ovih idiota sto pricaju bljuvotine, to je samo ljubomora nista vise.
Sad Vesna da procita vest u kojoj se spominje i ima sta videti kad procita komentare. Jeste sabani u PM {mislim na ove sa odvratnim komentarima}. Podrska curi.
nedostatak sexa izaziva poremećaje svijesti i savjesti, te ako se stvar ne uzme u svoje ruke, zaduži se tastatura domeni klix.ba, gdje monitor heroji liječe svoje komplekse i nadopunjuju svoj itekako pazni ego... izgrađene ličnosti
Zna li iko ko je ovaj retard i može li mu se kako pomoći? http://i.imgur.com/SLIblOk.png Ovo radi skoro svaki dan. Teška dijagnoza. :D
CIm je tebi dao toliko negativnih znaci normalan je. Tebi se ne moze pomoci hahah
E kad ga ti hvališ mora da je dobar. :D Ne bi me čudilo da si to ti, primitivinjos šumski. :D
PRIKAŽI ODGOVORE (6)