Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Momci,...."niste normalni"..... : ))))) .....puno SREĆE u ovom što radite.....
http://www.youtube.com/watch?v=cHLbrM4zcq0
...da sam znao da ih zamolim da mi malo pomaknu antenu! Oslabio signal!... :)
Momci su fenomenalni!
Za ove hejtere bih htio nešto da poručim. 1. Ne znate ni cilj ni svrhu ove discipline. 2. Većina vas sjedi po cijele dane kući i žali se kako biro ne da više para. 3. Znate kako konjima stavljaju ona dva drveta pored očiju da gledaju samo pravo? E to isto i vi imate, samo što ne možete ni pravo gledat, već vam je glava odvojena od tijela, i u kutiji je. 4. Nemojte mislit da ja bacam kakav hate, a vala ni sihre, samo pokušavam da vam zabijem malo širi pogled u glavu, ne bi li tu kutiju od kartona poderali. Bilo je dosta slučajeva gdje su ljudi koji treniraju Parkur (L'art du Deplacement) spasili život nekome. Da spase život nekom vašem bili bi zahvalni. Zahvaljujući ljudima koji su razvili ovu disciplinu ( Raymond Belle, David Belle, Yamakasi itd.) vatrogasci, specijalna policija i hitna sada ovo ima kao obavezu. Sljedeći put prvo tu kutiju malo polomite pa tek onda komentar ide. Znaš ono, ispeci pa reci. Izmjeri dvaput pa reži. Eh, to. Free your mind(s).
Zaboravih ovo dodat... http://www.youtube.com/watch?v=JUeHrPazTtY
Treba li i ovo dodati? http://www.youtube.com/watch?v=EuNu3lg-ouA
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Wow, krovovi moga grada, koji spot, možda bi i Turistička zajednica mogla od ovoga nešto da nauči. U svakom slučaju predobar spot, i tekst.
KAKO JE RIM KREIRAO SRBE HRVATE BOSNU BOŠNJAKE Srbi ( latinski servi, serbi = rob slugan ) Hrvati ( latinski cretino, croatino = budalina kreten ) Bosna ( latinski bos + nae = volčine govedine ) A šta Turci misle o " svojim " BOŠNJACIMA : tur. bosh + nyak = beskućnik, fukara; izv turski bos + nya = ničija zemlja (pravni status kolonije, latinski terra nullius ) Vaša Kraljevska : http://ow.ly/pCeWG
Smaras s ovim...
Koliko su puta roljnuli s krova
Hehhehe,Benjamina znam.Super momak.Svaka cast momci!!!
vi seb umislili da ste spajdrmani
ti seb umislila da si pametna
moj momk ide sa odilom na poso i svako jutro druga kravatna bud ljubomoran
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Još jedan dokaz da nasu kulturnu raznolikost trebamo posmatrati kao nas nacionalni adut a ne kao razlog za konflikt
Da li moze proci i jedna vijest posebno ovako lijepa, a da vi jadnici ne ubacite politicare, religiju, nacionalizam, rat i ostala sranja. Vi ste napacene osobe... A sa ove momke, svaka cast..
Ovaj skakač je agent CIA-e i nadgledao je ovdašnji popis stanovništva.
Ezan na pocetku pa poslije i kraj mora da bude hairli tj. ok, nema nesrece vec samo sreca. Allahu ekber! Svaka cast momci arijevci!
Kako može jest ćevape i nakon toga skakat, halo ba? Ovo mi izgleda sve iscenirano i fotošop
Vidi se da si alkoholičar.
Sereš? Baš se vidi?
David Belle. Tačka.
2:20 strahota :)
Covijek macka trazi guzici cepa cuj po krovovima skace joj boze moj