Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nermin basovic je zasluzio da bude sportista godine 2003
buki je najbolji sportista u bih trenutno (ne racunajuci ove iz inostranstva)
zeljo sampijon
meni je BUKI najbolji,on je TITO
Po mojem je najbolji Emir Spahic. Ali ako bi za ikoga glasao onda je za barbareza. On je ipak uradio najvise. A i najvise se i trudio. Samo mi je zao sto nije uspjeo protiv danaca na kosevu....
Definitivno najbolji je Hasan Salihamidjic pa onda Barbarez Bolic je isto bio Ok pa onda svi ostali stvarno nemoze se reci da nisu bili dobri svi su ginuli za svoju zemlju ! Selam
ne ne ja sam kralj
Hasan je kralj
I glasaj te molim vas malo ozbiljnije, od mnogih sportista vi navalili na Baku i Barbareza Ps nacionala. Jedini covjek preko kojeg drugi cuju u svijetu za nasu bosnicu je Hasuga pa vi kako hocete.
E naguzio te barbarez, igro tip ko treba protiv Danjske, a tamo ko laf neki. Sto se tice danasnjice i vecine moje malobrojne raje Salih midza je trenutni debitant na ljestvici.
JA BI GLASO ZA PIPLICU OCAMI HEHEHEHEHEHEH
Sergej Barbarez ili Sliskovic ???
Sad se sjetih (pise gore iznad), da je prosle godine sportista godine u BiH bio upravo karatista Denis Muhovic, znaci ipak prate ljudi borilacke sportove.
tesko se odluciti za jednog najboljeg sportistu ali za najbolji tim je lako, reprezentacija BiH u fudbalu. Najbolji trener Baka Sliskovic. Velik je podvig i ovo sto je Nermin Basovic uradio ali nazalost borilacke sportove ne prati velik broj ljudi.
ja bi za masazera u BiH reprezentaciji!!!!!!!1