Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@HAMSO Da se nadovezem na komentar sto je juve ostavio; da Bog da tebi sine citava familija krepala prije Ivice. Krepo, sta si ti u svom zivotu pozitivno uradio za svoju zemlju, grad il ulicu. Nisi ti balo grada nit ulice izgleda nikad vidio. Odkud tebe uopste na internetu? Povraca mi se od tipova poput tebe i Pipe, FUUUJJJJJJJJJ!!!! Krepaj krepo jedan.
kako ste vi samo iskompleksirani pogotovo ovaj pipo retaj mrtvi i @hamso dabogda ti prije njega jes cuo Ivica osim legenda Sajeva i veliki trener iz čijih usta mudre rijeci izlaze...
Zar stari dzukac nije mandrkno? Malo mu nagrada i love jel\'da?
jeli ovo malo srba, malo hrvata i malo bosnjaka.
na osnvu cega Zana Novakomic molim te. a osim valjda da mu se malo ulizu.
Gdje si Osime Švabo pozelio sam te karat