Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je ovoj nam maloj zemljI Bosni ,mnogo više trenera kao što je dr.sc Branislav,a manje zlobnika kao što ste Vi,ne bi imali kraja u osvajanju velikih odličja u sportu...Želim Vam uspješne i naredne sezone sa odbojkaškim timom na koledžu (imena se opet nemogu sjetiti ).Ako Vam dr.sc Branislav Crnogorac postane idol,a ne kompleks Vaše podsvjesti,možda jednoga dana osjetite šta znači pravi uspjeh...
Taj čovjek je donio našoj zemlji prvu poslijeratnu medalju iz konkurencije Olimpijskih sportova,a do danas ih imamo samo dvije.Ovaj podatak Vam kažem samo da ne živite više u zabludi. Voljela bih kada biste i Vi kao vrsni trener (kako sami sebe predstavljate negdje tamo) donjeli barem nešto slično.Jedva nađoh ko ste i šta ste...Vidjela sam da imate lijepe riječi hvale o sebi u nekoj tamo Nam dalekoj Zemlji,ali mi ovdje znamo istinu ipak...Moj zaključak bi bio da vi očito patite od sindroma zvanog doktorska titula,posebno od osobe zvane Branislav Crnogorac...Mislim da neko kao što je dr.sc.Branislav Crnogorac je odabrao pravi put da svoje dugogodišnje trenersko iskustvo pretoči u pisanu forumu,zvanu doktorska disertacija...Na kraju se iskreno nadam da sam Vas uspjela barem malo informisati i osvjestiti,jer za čovjeka kao što ste \" Vi\" je šteta da živi u zabludi.
Gospon \"kamerika\" odnosno Mehicu,danima Vam zelim odgovoriti iz jednog razloga,a to je da ste Vi u velikoj zabludi što se tiče dr.sc.Branislava Crnogorca...Vi živite već duži niz godina u Americi i tamo ste ostvarili \"nekakve\" rezultate što se tiče sporta na koledžu nekom (ime mu zaboravih,nije mi baš zvučno ),a taj dotični gospodin dr.sc Branislav je ovdje napravio čudo u Olimpijskom sportu odnosno džudu.Kada se malo bolje informišete,znat će te o čemu Vam pričam i uspjeh tog Velikog čovjeka nije vezan samo za džudo klub Bosnu,nego i mnogo veće stvari u bh sportu...Na radost istinskih ljubitelja bh sporta,taj čovjek i dan danas radi i privređuje za korist bh sporta.Hvala Bogu pa nije pravio rezultate po nekakvim koledžima...A sve to govori da to i nije bas srce zeca,kako rekoste...Pitam se kakvo je Vaše \"VELIKI ČOVJEČE\"?Što se tiče doktorske titule,ne da zaslužuju nju nego i mnogo više...
e svasta vala
Amele BOLAN dje iskopa tu temu????
Branislav Crnogorac kao sportas veoma uspjesan, ali srce kao u zeca. O nauci, pa to je smijesno sto ovde procitah, nije mogao da zavrsi redovno Fakultet za Fizicku kulturu, o doktoratu nauka i da ne govorim. Nikad nije mogao dvije suvisle recenice da sastavi. Ako takvi treba da poducavaju studente na Fakultetu za Sport u Sarajevu, tada mislim da bi se mogao vratiti prof.Drago Kovac, koji je super Phd., za Branu. Ipak to je Bosna..(klub)
heheheh sve sami naucnici !!! s obzirom na to da ima je kriminalac mason radjo mentor, mislim da nisu znali ni procitati obradjene podatke na odbranama. Amelu kao Olimpijcu svaka cast , al me uvijek zanimalo sta povuce ljude u poznijim godinama da se bave \"naukom\" , osim ako je u zadnje vrijeme lako se baviti tom istom \"naukom\"
Mi smo inace sportska velesila pa ce ove silne disertacije promijeniti i imati snazan uticaj u svijetu. Glupost!
Bravo Mekicu!! Svaka cast!
cestitke......