Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MOMCI, neka vam je sa srecom!!!
Kako ne volim forumase kada je komentarisanje u pitananju pokupili svo znanje svijeta ...oni sve znaju i daju sebi za pravo da komentarisu i da pisu sta treba i kako treba! Vjerujem, kad bi im neko sad rekao da ne bi mogli ni 15 sklekova uraditi, a kamo li sta vise. Vjerovatno su bili talenti kada su imali 10-ak god. i u haustoru se pricalo kako ce oni jednog dana biti veliki sportisiti :P Za ova dva velika covjeka -sportista sta da kazem osim sretno momci i kamo srece da Vas ima jos!
Pravi sportaši stari oko 35 god trebali bi biti na vrhuncu forme i uzimati olimpijska odlićja a kod nas traže da idu na rekreaciju , većinom iz sportova koji nisu priznati kao olimpijski . Sram ih bilo, pa mislim da za ovakve i njima slićnim i wikipediaa ništa ne zna . Pitanje za rekreativce ko si , gdje si krenuo i po koju medalju . Skupljajte kumulatore i lunuminij i preko ekologije osjetite sportski duh.
BRAVO MOMCI!!!