Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj nisi?? Pa eto koliko te zanima. Mene je zanimalo i skoro svaka je tekma ove sezone u prvenstvu ispracena. Ilidzi iskrene cestitke, mladi momci, puni adrenalina... dogodine im je titula zagarantovana!
ultraajvosa hvala brate iskreno smo najac la smo neiskunsni totalno al bad 2012 je nasa hokey je poceo lagano da se razija u BOSNI
Hokej se u BiH igra od 60tih a u savremeno doba od 1980 kada je osnovan i prvi BH hokej klub HK Bosna. Imamo i reprezentativnih selekcija do 18 god. i seniore koji su natupali na svjetskim sampionatima. Hokej se slabo prati a razvijeni je od u omjeru gledano od same drzave. Hokejasi su u sportskim krugovima poznati po borbenosti i van leda jer zagovaraju povratak ledene dvorane Sarajlijama za zimske-klizacke sportove. Sretno im u svakom pogledu.
fotografije zvizde
bravo omlad\'no
lol
...ČESTITKE od srca...ima li kakav portal HK Ilidza i da li primaju nove clanove...ima djecaka koji bi im se rado prikljucili... jos jednom...samo naprijed:))))))))))
Evo play off se igra u petak i sub. Bit ce i prenos u sub. na tv.u pa kome je mrsko do zetre... prva utakmica u petak, 25.03.2010. g. u 16:45h, na klizalištu OC Zetra. druga utakmica u subotu, 26.03.2010. g. u 16:45h, uz DIREKTAN PRENOS NA NTV HAYAT ( satelit također) (sa zvanicnog site.a BHL.a)
Lijepo je vidjeti da se hokej vraca na stare staze slave u ovom gradu. Cestitke svima a posebno momcima iz HK Ilidza!
Hokej je vec odavno jako popularan u Bosni. Bicemo bolji od krkanske Kanade!
ja sam za stari grad VUKOVI ... sve u svemu cijenim i pratim ovaj sport ..
ja nisam znao ni da se igra hokej u nasoj zemlji kamoli da je to znacajno takmicnje :) ... toliko o sportu u ovoj zemlji