Nakon skokova u Mostaru
0
Haris Džemat: Lijepo je ponovo biti prvi
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma .ebo skokove i .ebo mostar i onaj istocni i onaj zapadni gamad su to hercegovacka
... a lijepo naglasise jucer da je haris dzemat 1994 godine dobio priznanje kao najbolji sportista-borac ...
za ovog \"mostarca\" koji uporno poteze temu koja nema veze sa skokovima i koji govori o necemu za sta nema dokaze savjetujem mu da se malo raspita bolje po mostaru gdje je u ratu bio haris i sta je radio i kako se borio.... a najbolji dokaz kakav je vojnik bio govori da su ga molili da ostane u armiji rbih nakon zavrsetka rata...... i sto se tice zirija ovaj put je bio najrealniji i nema se sta drugo rec osim da je lora imao zaista los prvi skok i ne samo to... svaki skok koji je izveo lorens nije ga nikad izveo kako treba uvijek mu noge odu na stranu i on uopste nema pravu lastu jer je non stop u teretani i sav je kruti ne moze da izvede kako treba......i jos jednom znas li plivat????\'
a inace su mostarci poznati da su branili svoj Mostar, daj usuti i poklopi se da vam nije bilo izbjeglica iz Bilece, Trebinja, Gacka i ostalih dijelova hercegovine, propali bi k\'o kauc. Samo nesto se zalite kukate, a svi ste mahom brisnuli iz mostara, i branili ga iz dalekih zemalja EU. samo znate supljirati!
pa dzemat je obicna guzica od covjeka da smo jasni nego ga ziri gura i to je to pa vidite ga lici na lisicu
najbolji je bio onaj iz KOLASINA ..tamo nema ni rjeke ni bunara..samo vodovod i par cesmi..cojek skace ko da je orao.. on je trebo pobjediti ali radi nacionalnih razloga..nije bio msliman..osto je teci..
A sta cemo za onog crnogorca
u ziriju zuco i lovac, dvojica asshola i oni glasaju za nesto. sramota. a haris dzemat je bio dezerter u armiji ebih. amnestiran kad je stao rat. puzic je definitivno bio bolji, ima i tv snimak pa pogledajte. no zna se sto jedan pobjedjuje a ne drugi.
Meni je ipak najbolji Arman Puzić, kojem btw nikako ne dopuštaju da pobijedi!
Hare lafe svaka cast... Loris bit ce opet dogodine abd... odlicno momci.