Srebreni na Evropskom prvenstvu
221
Hamza Alić: Od Bosne i Hercegovine nemam nikakve koristi
Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I zato se nemorate čuditi zašto nam talente uzimaju drugi, ovaj Alić je mogao komotno da predstavlja neku drugu državu koja bi mu sve uredno plaćala i od čega bi normalno živio. I nemate pravo nekoga grditi ako izabere drugu državu, grdite one koji su stvorili ovakvo stanje u sportu i državi.
J3bo.... Bosnu kad nas vode smr*adovi...!
Prijatelju ti si prava gromada od čovjeka, prošao si pakao, a ipak si uspio, bacaš kuglu a jedeš grah i opet šampion, gledao sam te u Zenici u jednoj čevabđinici kad si sjedio sa djetetom i ženom vidio sam tad u kakvoj si ekonomskoj situaciji, jer me je život naučio da vidim ono što drugi nevide, ti si DIV SPORTA U SVAKOM SMISLU, PLAKAO SAM OD SREĆE KAD SI USPIO, AKO SI PAMETAN UPIŠI FAKULTET DA SUTRA NEBI MEO NEKOJ VARALICI ILI ŠOŠONU, NE PREDAJI SE I TAKO NASTAVI. SDA JE SVE DALA LJUDIMA KOJI BOSNI NISU NIŠTA DALI KAO NA PRIMJER PROFESORU SA DIFA RAĐI, ILI KVAZI SPORTISTI KONAKOVIĆU KOJI JE SVE ŠTO DOHVATI UNIŠTIO, TAJ NAČELNIK ZENICE JE IZGLEDA NEKI PAMETAN BOŠNJAK, ALI VIDIŠ DA I ON NEMOŽE NAPRJED OD KONAKOVIĆA, ZUKIĆA I VELIKIH PATRIOTA SA ČARŠIJE. KAD POGLEDAŠ KAKVE SMO GENERALE I AGENTE U RATU IMALI STID ME JE, SVI VIČU NISAM JA ALIJA JE. SAD KO ONI VOLE BOSNU A MI NEVOLIMO, SAMO NEK BAJRAMUJU I KRIVE FESOVE, DOK DRUGI POSLOVE RADE.
A sto bi to drzava trebala dati sportistima? Sto su to sportisti bolji od policajaca, granicara, konobara, cistaca ulica, doktora, tete sto naplacuje ulaz u wc., pekara etc. Jel to on veci heroj od gore navedenih? Pun mi je k. ovih sto se takmice i kad nesto osvoje sad kao da se naplati. Pa prijatelju izabrao si posao kao i svi drugi. To je to.
Ne znam koja je veća vukojebina, 24% ili 49%? Šta ti misliš?
A da si zaradio lovu sjatili bi politicari oko tebe
A ko moze imat koristi od 24% vukojebine?
ako cemo posteno, nemamo ni mi od tebe. ipak je mozda bolje da sutis i bacas kugle.
osvoji medalju na olimpijadi
Nema ni BiH nista od tebe i tvoje medalje
"Ask not what your country can do for you", rekao je JFK. S obzirom na to koliko smo mi dobili od BiH (dakle ništa), vrijeme je da se postavimo pitanje kao Alić. "Šta ja imam od BiH?"... Treba bolja podrška sportistima. Ali u neuređenoj državi, gdje politička elita samo gleda da sebe, svoju rodbinu i svoje potomke obogate, teško je očekivati bilo kakvu podršku za ljude (poput Alića) i za institucije (poput Zemaljskog muzeja) koji to zaslužuju.
uzdaj se use i u svoje kljuse. kljusino jedna sto nisi učio lakse bi ti bilo!!!! sta ocekuješ da te sad ninamo svi neka za uspjeh svaka ćast al šta bi sad
i ja bacam kamena sa ramena moze li i meni jedan stan!!!
ne .boj se ha.mza, š.u.p.ak . ha.la.h sigurno ima neki c.ilj kad sve p.are od.oše lop.ovima po dža.mija.ma a za tobom mu pu.ca kur.a.c oli možda tog šu.p.ka nema gore nego se mul.tipliciro u moštvo šu.p.oa.ka po zemlji ?
Znaci svi pisu neke komentare jer su sr fokusirali na to "Od BiH nemam nikakve koristi" Pa covjek misli na to da mu niko iz vlade nije pomogao u toku priprema,ni sekunde Da je neko iz Slovenije osvojio ovo sto je on dobio bi stan i osiguranu penziju sigurno . Puno je znoja prolio za svoju zemlju a to malo ko cijeni . NE DAJ SE HAMZA !
višak islama na uštrb fabrika doved do toga da nema para ni za šta pa ni za sport a uz to muslimani su poseban soj glup.ana koje svakak ne interesuje sport, kultura, nauka, umjetnost, oni vole mahalanj.e, sadaku, clilenje i da HIN neko drugi ili treći izdr.kava
Sta hoces koje p.m. hoces stan, prostor, povlastenu penziju?! Ako hoces budi sportista, ako neces od.j.ebi vise. Prestani vrsiti presing. Neces nista dobiti.