Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Visina transfera prema grckom gazette.gr iznosi 1.300 000 eura,sto je apsolutni rekord za PLBiH dok ce Cimirot licno zaradjivati 400,000 godisnje...sretno Cimi majstore :)
Evo premijerligaši učite kako to velika firma radi, Cimi sretno i berićetno ti bilo.
Sretno bilo Cimi, uvijek nam se mozes vratiti.
Boga mi dobro torpedo zaradi para za ovog panja koji ne vrijedi ni 400 000 brat bratu
Brat bratu Mamić bi za njega izvukao bar duplo više od ove cifre koja se spominje. Ipak, solidna zarada. Samo je pitanje koliko je to dobro za njega. Grčka liga posljednjih godina je sve slabija, a ne vjerujem da je ovaj sadašnji Paok nešto kvalitetniji od Sarajeva. Bajić isto ode u neki turski klub za koji se ne može reći da je bolji od Želje...
Cekaju lovu iz EU! E moj Gojko kome oni duzni ostanu nikad ne vracaju!
Dobar transfer. PAOK je dobar sljedeci korak jer nije klub prevelik gdje bi ga pritisak srusio a nije ni mali klub gdje nebi napredovao. PAOK bi ga mogao predobro prodati ukoliko se dokaze. A repka bi trebala dalje dizati njegovu cijenu i vrijednosti. Sretno!
Sretno Cimi godina-dvije u PAOK-u i onda pravac lige petice ;)
Ubleha klub, ubleha igrač!
Koji su to ublehaši svjedoči i najveća legenda kluba, Hase koji je na kraju morao platiti odštetu Fenerbahčeu kada su ljudi vidjeli koji je to ubleha igrač. A navijači kasnije izmislili mit u stilu Boja na Kosovu. Čista mitologija!
Jedini nastup Haseta za reprezentaciju Jugoslavije, nije se vidio na terenu! https://www.youtube.com/watch?v=hMVkpj1m72U
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sto to nije pres'o u Bundes ligu ili u Belgijsku ligu?
Mere, pojaco Zolotic Istru iz Pule
Cuj Grcima nešto na rate prodati...koji debil moraš biti tu ?! Ibrakovicu mrš !
Bolje Bajić ode iz želje nego Cimirot, a za 10 klasa bolji. Ibrakoviću sposoban si ko pregažena mačka
plata mu je godisnja u iznosu Bajicevog transfera
Rate ce doci za jedno 10 godina, Ibrakovicu ebo te onaj ko nam te dovede. Prica oko milion eura spade na 5 sto hiljada.
Ovoliki minusi za šta, pa ja bi najsretniji bio da smo ga prodali za 20000000 a ne da obečaju cifru i na kraju ga damo na rate.
Ode za siću!!!!!! Opet sve iz početka i tako svake godine.............