Rizičan sport, ali i zadovoljstvo
1
Gazić: Cilj je osvojiti sjevernu stijenu Matterhorna
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gazicu majstore, samo naprijed, nista nazad!
Respekt, pozitivna i lijepa prica u moru letargije i vijesti iz crne hronike. Bravo momci!
Mozda jest dobar u penjanju ali sto se faxa tice lik je nula provlacio se do 4-te godine :D samo muca :D
@Zivko Josilo ti si jedna obicna kretencina ... Molim Boga da ti podari barem malo pameti, da ljudima oko tebe, koji su prisiljeni da zive u tvojoj blizini, sa takvom budalom, bude malo lakse ... inace momke koje spominjes, Armin i rahmetli Cata, su momci koji su postigli nesto u zivotu ... za razliku od tebe, kojem je jedini sport kojim se bavis sjedenje pred kompjuterom i lijecenje svojih komplekse izrazito glupim komentarima
Armine lave svi smo uz tebe XDD
Svaka cast :)
Samo naprijed! Da akobogda osvojis i Eiger north face uskoro :) puno srece!!!
Dobro ste odradili ovo po Sloveniji. Vrijeme je za Matterhorn! Trebao si i reci kako se pripremate.
Nije ih telecom jos nista sponzorisao iz provjerenih izvora!! Tacno je nose reklamu.
Divim se zatvorenim umovima kao npr. tebi. Cilj putovanja nije odredište, već samo putovanje. Ajde ako si već takva dasa, ti ovo uradi :)
http://www.youtube.com/watch?v=_gK-zACrlZc Evo, frajer skočio iz helikoptera i preletio par metara od Matterhorna... legenda.
Uvjek nešto komplikujemo. Što jednostavno kada može komlikovano. Bezveze se pentrati danima po nekakvim stjenčurama da bi postavio zastavu i slikao se na vrhu. Lijepo helikopterom i sve obaviš za jedan sat. I još kad se popneš kuku-lele kako se vratiti.
i ja bi se penjao da me hoce bh telekom sponzorisati.
Nesto malo vise o prvom solo bh usponu na Matterhorn. Cestitke Gazicu. http://www.youtube.com/watch?v=BbZ9SMM-0ZY