Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
velika tuga, zelim joj da se brzo oporavi. od njene voznje u budnucnosti vjerovatno nece nista biti, ali sad je bitno da izvuce zivu glavu. sto se tice uzroka nesrece mozda je u pitanju i sabotaza.
Tako ti je to kad zensko vozi
oporavi nam se brzo kraljice, nema nista ljepse nego kad tvoja slatka guza kroz boks prodje ;)
Nekim ekipama nije mjesto ni u formuli 3 a kamoli u formuli 1 .
Ko zna jel joj auto bilo ispravno?Zapad je to brale.
sta ce zena za volanom,pogotovo u formuli
Sa velikim žaljenjem Vas obavještavam da od 27. srpnja. 2012. napuštam radno mjestu sportskog komentatora na Federalnoj televiziji. Naime dobio sam ponudu najnovije sportske televizije na Balkanu koja sa radom počinje početkom siječnja neredne godine.
cccc...nije joj to trebalo....mogla je zivjeti normalnim zivotom.....ccccc....